Calculator/ Werkvoorbereider GWW Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf 04-02-2024

 1. Vacatures Alten
 2. Calculator/ Werkvoorbereider GWW Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf 04-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Jouw uitdaging

Calculeren is helemaal jouw ding en je krijgt energie van het binnenhalen van opdrachten. Of dat nu via bouwteams, UAV-gc of meervoudig onderhands is, jij houd van een afwisselende functie. Als dit je aanspreekt, is een functie als Calculator / Werkvoorbereider GWW wellicht precies wat je zoekt!

Jij als Calculator / Werkvoorbereider GWW kunt rekenen op een uitdagende functie. Jouw taken bestaan uit het opnemen, adviseren, calculeren en voorbereiden van diverse grond-, weg- en waterbouwprojecten. Daarnaast ben je ook tijdens de uitvoering betrokken bij de projecten. Je bent dus een belangrijke collega binnen ons bedrijf. Je gaat aan de slag met kostprijscalculaties van (potentiële) projecten en denkt mee in het aanbestedingsproces. Hierbij inventariseer jij de klantwens en vertaal je deze in oplossingen. Je analyseert vanuit verschillende disciplines en gaat vervolgens aan de slag met begroten en levert eventueel jouw input voor een doordacht Plan van Aanpak. Je communiceert daarbij veel met collega's, zodat jij een onderbouwd advies kunt geven.

Wie ben jij

Geen lange waslijst met functie eisen. Daar houden we niet van. Bovendien heb je bij ons de mogelijkheid om te leren en jouw functie als Calculator / Werkvoorbereider GWW helemaal eigen te maken. Hieronder wel een paar zaken die jij zo af kunt vinken:

 • Je krijgt energie van uitdagingen en wilt graag leren;
 • Ervaring als uitvoerder, calculator of werkvoorbereider is natuurlijk handig, maar zeker geen vereiste! Als schoolverlater maak je net zoveel kans;
 • Je hebt een brede belangstelling wanneer het gaat over offertes opstellen tot en met de uitvoering van projecten.

Wat wij bieden

 • Een afwisselende baan als Calculator / Werkvoorbereider GWW binnen een breed georiënteerd infrabedrijf;
 • Ruimte voor jouw wensen en behoeften;
 • Een interne aanvullende opleiding om op diverse plekken binnen ons bedrijf ervaring en vakmanschap op te doen;
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Goed materiaal;
 • Een enthousiast team.

Over Verhuur- en Aannemingsbedrijf

Verhuur- en Aannemingsbedrijf is gespecialiseerd is in het aannemen en uitvoeren van projecten binnen de cultuurtechniek en de grond-, weg- en waterbouw. beheert ook de handel in zand en grind, en is actief in de exploitatie van zandwinning bij Het Hilgelo, evenals in de exploitatie van een zand- en grindwinningslocatie genaamd Kieswerk Barlo in Duitsland.

De diversiteit van de activiteiten strekt zich uit van de aanleg van particuliere opritten tot de uitvoering van omvangrijke projecten zoals natuurbouw, grondverzet en wegenbouw binnen de GWW-sector. wint zand, deels vanuit eigen winningslocaties, verspreid over Nederland en Duitsland, met behulp van eigen zandzuigmaterieel.

De opdrachtgevers van Verhuur- en Aannemingsbedrijf omvatten gemeenten, bedrijven en particulieren. Naast het aannemen en uitvoeren van projecten biedt het bedrijf ook grondverzet- en transportmaterieel te huur aan derden aan. Hierdoor speelt het bedrijf een veelzijdige rol in de bouw- en infrastructuursector, waarbij het een breed scala aan diensten aanbiedt aan diverse klanten.

Interesse

Word jij blij van bovenstaande omschrijving of wil je meer weten over de functie? Dan komen we graag met jou in contact! Neem contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel met ons kantoor ).

Contact gegevens:

Dinxperlosestraatweg 104b
7122 JM Aalten
Tel:
Fax:
E-mail:

Nieuws

 • Project herinrichting vijvers "Naar Buiten in Beinum" te Doesburg
 • Safety Culture Ladder Certificaat Trede 3
 • Herinrichting Regge Pelmolen
 • Reconstructie Driessenshof Aalten
 • Zandzuiger Geertje gedoopt en vervoerd naar eerste locatie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCalculator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hoftijzer.info/vacature-calculator-werkvoorbereider-gww/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.