Commerciële Talenten Kaemingk 03-11-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Commerciële Talenten Kaemingk 03-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Altijd op zoek naar commerciële talenten

Een internationale afdeling binnen Kaemingk

Vanuit de hele wereld komen klanten naar onze showroom in de Achterhoek voor hun nieuwe kerst-/voorjaarsinkopen. Als afdeling Verkoop staan we met zo'n 130 man klaar om ze te verwelkomen en te begeleiden in hun inkoopproces. We stellen samen met de klant zijn nieuwe collectie samen. En wanneer ze vertrekken, verzorgen wij de offertes, verwerken we de orders en ondersteunen we bij de leveringen.

Samenwerken met de klant

Samen met de klant kijken we verder naar passende winkeloplossing en wordt er samen continu gezocht naar nieuwe kansen en markten. Dit houdt in dat er ver vooruit gedacht moet worden en er veel geschakeld wordt, wande order- en leverseizoenen lopen bij ons door elkaar heen. Je werkt intensief aan het behalen van individuele doelen en targets. Dynamisch en uitdagend dus!

Ik krijg energie van de fijne samenwerking met collega's

Stefan Koldeweij

Op bezoek bij de klanten

We gaan regelmatig op reis om onze klanten te bezoeken. We geven dan een klein inkijkje in de collectie voor het komende seizoen, maar ook voor relatiebeheer, te kijken hoe de verkopen gaan en om over de samenwerking te praten. Verder gaan we ook op reis om marktonderzoek te doen en concurrentieanalyses uit te voeren.

Passie en enthousiasme

Voor een optimale beleving en een goede klantrelatie gaan we heel ver. Dit doen we samen, met passie en enthousiasme. Vanuit passie voor onze collectie lukt het ons telkens weer om het weer beter te doen dan het jaar ervoor. Met veel vrijheid, een eigen inbreng en in een heel gezellige, informele sfeer. We vormen een hecht team, met collega's die altijd bereid zijn elkaar te helpen als dat nodig is. Collegialiteit ten top!

Dit bieden we jou:

Korte lijnen

De onderlinge lijnen - met klant en collega's- zijn kort. Samen zetten we de schouders eronder en helpen elkaar met commerciële oplossingen en ideeën. De klant staat centraal, van het showroombezoek tot aan de levering. Heeft de klant een specifieke wens? Dan adviseren we met passende suggesties. En is iets kapot of zelfs helemaal niet aangekomen? Dan zorgen we snel voor een goede oplossing.

Ook zo verkocht aan de afdeling verkoop?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkaemingk.nl/sales

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.