Huishoudelijk Verzorger Lagardère Travel Retail 02-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Huishoudelijk Verzorger Lagardère Travel Retail 02-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Huishoudelijk Verzorger - kleinschalige dementiezorg (FWG 20)

Aalten - Het Oosterkerkhuis

Jouw collega: "Heb je mevrouw horen fluiten vandaag? Die is vrolijk zeg!

"

Jij: "Wat fijn! Dat is vast omdat ze me kon helpen met poetsen. Dat deed ze vroeger ook altijd in de dorpsschool, wist je dat?

"

Huishoudelijk verzorger bij Dagelijks Leven

Echt persoonlijke zorg voor onze bewoners met dementie. Ja graag! Hoe we dat doen in Het Oosterkerkhuis? Door hen zo goed mogelijk te leren kennen. Kom jij ons vaste team versterken als huishoudelijk verzorger? Dan laten we je graag kennismaken met onze visie: 'Ken mij, Zie mij, Hoor mij, Laat mij'. We luisteren naar de levensverhalen van onze bewoners. Wat iemand graag doet (of juist niet) en hoe we ervoor kunnen zorgen dat diegene zich het prettigst voelt. Voor ons zit dat in de kleinste dingen.

Iedere dag laten we wensen van bewoners uitkomen. Zo weten we dat mevrouw graag helpt bij het afstoffen, dus laten we haar dit doen. En hebben we altijd Turkse thee op voorraad voor meneer Yildiz (" net als vroeger "). Als huishoudelijk medewerker maak jij dit op dagelijkse basis mogelijk; niet wij, maar onze bewoners bepalen hoe de dag verloopt in Het Oosterkerkhuis. Net zoals zij dit hun hele leven hebben gedaan.

En jij? Jij zet jouw beste beentje voor om het huis schoon en netjes houden. Door jou blijven de algemene ruimtes piekfijn in orde. En terwijl jij poetst in de studio's van bewoners, maak jij graag een gezellig praatje ze. Wil een bewoner graag helpen? Dat vind jij natuurlijk geen probleem! Samen met de bewoner kijk jij hoe dit het beste lukt. Zo maak jij het verschil voor onze bewoners met dementie en ontzorg jij hun directe omgeving.

Het resultaat? Bewoners die zich écht thuis voelen dankzij jouw persoonlijke zorg. En...zo af en toe een kopje Turkse thee in de pauze!


Jij zorgt voor onze bewoners. Logisch dus dat wij ook voor jou zorgen! Dagelijks Leven biedt jou:

  • De sollicitatiegesprekken gaan gepland worden op maandagochtend van 09.00-12.00
  • Deze functie is een gecombineerde functie huishouding/gastvrouw (heer)
  • een mooi salaris in schaal FWG 20 (CAO VVT): van €2.161,57 tot €2.697,02 bruto per maand (bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week);
  • een goed pensioen via PFZW;
  • een eindejaarsuitkering, met de optie om een (bruto) deel hiervan uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding;
  • fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, sportabonnement, HelloFresh, Coolblue en Bol.com;
  • een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen;
  • de kans jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen DL Academy. Helpende worden en doorgroeien tot verzorgende IG? Ga ervoor!

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

DienstverbandBepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijdOmvang functieFulltime/ParttimeGewenste startdatum26-02-2024Salaris€2.161 - €2.697Aantal posities1Uren18 tot 20 uurPlaatsAaltenProvincieGelderlandLandNederland

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2161 – 2697
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)18 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://dagelijks-leven.varbi.com/ro/what:job/jobID:689712/type:job/where:4/apply:1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.