Iemand Jumbo Supermarkten 14-10-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Iemand Jumbo Supermarkten 14-10-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

  • Jumbo Aalten Admiraal de
  • Aalten
  • 12-24 uur

Een 9 voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou.

Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je hebt een frisse kijk op dingen. Je wilt de kennis die jij hebt opgedaan tijdens je opleiding graag delen met anderen. En je wilt tegelijkertijd jouw kennis graag verbreden in de praktijk.
Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.
Wij van Jumbo bieden onze stagiaires graag de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen onze winkels. Bij Jumbo zijn diverse mogelijkheden voor BOL- en BBL-stages op vmbo-, mbo- en hbo-niveau. En ze zijn allemaal leuk én leerzaam!

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze stagiaires:

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen. En je vindt het leuk als iemand je vraagt om zelfstandig taken uitvoeren.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel?

Wat je van ons krijgt

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collega's Jumbo elke dag beter helpen maken.

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHulpkracht Kassa
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)12 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://nl.jobs.jumbo.com/nl/vacature/open-sollicitatie-stageplaats/2023-19057/?header-search=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Altena: