Gemeente Gorinchem start groepsaankoop isolatie

Geplaatst op 16 januari, 2018 om 10:21 | In de categorie: ,

Is uw huis nog niet goed geïsoleerd, dan is dit uw kans: met de groepsaankoop isolatie krijgt u extra inkoopvoordeel op het isoleren van uw woning. Goede woningisolatie zorgt voor: een lagere energierekening, comfortabeler wonen en een beter klimaat.

Korting

In opdracht van de gemeente start het Regionaal Energieloket met een groepsaankoop isolatie. Hiermee krijgt u extra inkoopvoordeel op het isoleren van uw woning. Als onafhankelijke partij heeft het Regionaal Energieloket de beste deal voor u gekozen. De gemiddelde korting ligt tussen de 10% en de 15%. Dat komt doordat in één keer een groot aantal woningen geïsoleerd wordt.

Inschrijven voor 28 februari

Inschrijven voor de Groepsaankoop Isolatie doet u via regionaalenergieloket.nl. Hier vindt u ook meer informatie over wat er gebeurt na uw inschrijving. De inschrijving sluit op 28 februari 2018 en is gratis en vrijblijvend.

Informatieavond

De gemeente Gorinchem houdt op 29 januari vanaf 19.00 uur een informatieavond in het stadhuis. Tijdens deze avond ontvangt u meer informatie over de actie, presenteren de deelnemende partijen zich en kunt u uiteraard vragen stellen.

Woont u in een monumentaal pand, dan gelden er regels voor het isoleren van uw woning. Neem contact op met de gemeente voor meer informatie. Ook tijdens de informatieavond is iemand van monumentenzaken aanwezig om vragen te beantwoorden.

Contact

Heeft u nog vragen over de groepsaankoop isolatie? Kom dan naar de informatieavond of neem contact op met het Regionaal Energieloket via 088-525 4110 of groepsaankopen@regionaalenergieloket.nl.