Informatiemiddag Da Vinci College

Geplaatst op 7 februari, 2018 om 4:25 | In de categorie:

Op donderdag 15 februari organiseert het ROC Da Vinci College een informatiemiddag van 16.00 tot 18.00 uur voor toekomstige mbo-studenten. Vóór 1 april moeten leerlingen deze keuze hebben gemaakt.

Naast algemene opleidingsinformatie staat tijdens de informatiemiddag op 15 februari het thema extra ondersteuning en begeleiding centraal. Hierover zijn doorlopend presentaties. Daarnaast zijn er diverse begeleiders van passend onderwijs, voorlichters uit de verschillende opleidingssectoren en loopbaanadviseurs om vragen te beantwoorden. Ook delen (oud-)studenten hun ervaringen met het Da Vinci College.

De informatiemiddag vindt plaats op het Da Vinci College op het Leerpark in Dordrecht (hoofdgebouw Bianco) en op de Mollenburgseweg in Gorinchem. Er zijn ook informatiemiddagen op 15 maart, 19 april, 17 mei en 21 juni. Het Da Vinci College is een regionaal opleidingencentrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs.

De school biedt diverse mbo-opleidingen in de sectoren Techniek en Media, Economie en Ondernemerschap, Gezondheidszorg en Welzijn en Entree (voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist).

Kijk voor meer informatie op www.davinci.nl/mbo/opendag