Trimloop bij Altena Road Runners

Geplaatst op 12 februari, 2018 om 11:26 | In de categorie:

In de winterperiode wordt door de Altena Road Runners een serie trimlopen georganiseerd. Op zaterdag 17 februari 2018 is de vierde trimloop van een serie van vijf trimlopen.

De trimloop wordt gehouden  in het Almbos van Giessen. Inschrijven is in het clubgebouw van de  Altena Road Runners; ‘De Inloper’. Dit is aan de zijkant van sporthal De Jager. Hier is voldoende parkeergelegenheid en er zijn kleedkamers en douches aanwezig. De kosten bedragen €3,00 per keer.

Aanvang van de trimloop is om 14.30 uur. Inschrijven vanaf 13.30 uur. Het parcours gaat over de half verharde paadjes in het Almbos en een  klein gedeelte over het asfalt van de Karboger.Er kunnen rondjes gelopen worden van 2,1 km. Met een maximum van 7 ronden.

Elke ronde kom je langs de tijdklok, dus kan men mooi op schema lopen. De trimlopen staan open voor iedereen, men hoeft dus geen lid te zijn van de Altena Road Runners. Er worden geen startnummers uitgereikt en er zijn geen prijzen te winnen.

Een deel van het inschrijfgeld gaat naar een goed doel. De organisatie is in handen van groep 3 met als thema ‘Heerlijke tapas met een Spaans tintje’.