Clubkampioenschappen bij WIK

Geplaatst op 21 februari, 2018 om 10:30 | In de categorie:

Zaterdag 24 februari worden de W.I.K. Clubkampioenschappen georganiseerd. Op deze dag laten maar liefst 125 W.I.K. leden zien wat zij de afgelopen tijd geleerd hebben. Ieder lid turnt op zijn/haar eigen niveau en neemt het op tegen kinderen van hetzelfde niveau.

De peuters en kleuters zullen om 16.30 uur een gymdemonstratie verzorgen. Ook zullen leden van de 16+ groep om 12.15 uur een turndemonstratie geven op diverse toestellen waaronder de nieuwe luchtgeveerde Airtrack baan.

De selectie start om 9.00 uur, de eerste recreatie groep begint om 11.00 uur. Er worden tevens diverse activiteiten georganiseerd van sjoelen en springen op de luchtgeveerde tumblingbanen als een haren invlecht-service.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken in d’Alburcht in Wijk en Aalburg.

De entree is gratis.