Begin voorjaarscyclus Start to Run

Geplaatst op 4 maart, 2018 om 2:32 | In de categorie:

 Wil jij ook beginnen met hardlopen? Om lekker buiten te zijn en je conditie te verbeteren? En dan liefst bij jou in de buurt? Maar vind je die eerste stap zo lastig. Dan is Start to Run iets voor jou!

Vanaf zaterdag 10 maart organiseren de Altena Road Runners in samenwerking met de Atletiekunie weer zeven Start to Run trainingen. Samen, maar op je eigen niveau ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 9.30 uur hardlopen.

Je traint onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving. Na zeven weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen aanvang 19.45 uur.

Na afloop van de cyclus bied de Altena Road Runners, een vervolg cursus aan die streeft erna om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen. U bent welkom op zaterdag 10 maart bij sporthal De Jager in Giessen ingang sportvelden. Zeer enthousiaste trainers staan voor u klaar.

Voor meer informatie over Start to Run, de dichtstbijzijnde locatie en inschrijven kijk op www.yakultstarttorun.nl.

Heeft u nog vragen mail of bel naar: j.herwijnen2@kpnplanet.nl of 06-23554785.