Jong talent op het concertpodium in Dussen

Geplaatst op 6 maart, 2018 om 2:13 | In de categorie:

Negen jonge, veelbelovende studenten van YMA, het conservatorium van Tilburg, spelen op donderdag 15 maart vanaf 20.00 uur op het concertpodium van kasteel Dussen.

Deze uitzonderlijk muzikale talenten op viool, piano, zang, harp en hoorn brengen werken van o.a. Tchaikovsky, Brahms, Vivaldi, Mozart en Pergolesi. Op weg naar een carrière als zelfstandig, breed georiënteerd musicus is het opdoen van concertervaring uiteraard belangrijk voor de studenten.

Als dat ook nog eens kan in een bijzondere concertzaal in een kasteel, met enthousiast publiek? Dat kan niet anders dan een prachtige avond worden en wie weet welke mooie, muzikale toekomst!

Entree 10 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst (Vriendenpashouders of CJP 3 euro korting). Reserveren bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.

Foto: Coen van Walbeek