Parkeerterrein bij het Arsenaal in Woudrichem aangepast

Geplaatst op 10 maart, 2018 om 12:04 | In de categorie:

Vanaf 12 maart wordt het parkeerterrein bij het Arsenaal in Woudrichem aangepast. Ongeveer twee weken is het Arsenaal daardoor afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. 

De bocht voor de brasserie is erg krap en ook doorkruist de weg het terras. Verder weet niet iedereen dat je vóór de Kruitkelder niet mag parkeren. Dat gaat de gemeente allemaal veranderen.

Vanaf maandagochtend 12 maart 07.00 uur mag u niet meer parkeren op het gedeelte tussen het Visserijmuseum en de brasserie. Op de dag van afvalinzameling kunnen bewoners van het afgesloten gedeelte hun kliko op de gebruikelijke plek neerzetten.

Medewerkers van de aannemer brengen de kliko’s vervolgens naar een plek die met de afvalinzamelaar is afgesproken, worden daar geleegd en daarna weer op de oorspronkelijke plek teruggezet. Tip: om verwisseling van kliko’s te voorkomen, controleer of uw huisnummer duidelijk zicht- en leesbaar is!