Veel successen voor Biesboschzwemmers

Geplaatst op 20 maart, 2018 om 2:19 | In de categorie:

De vierde wedstrijd van de zwemcompetitie van het seizoen 2017-2018 leverde voor de zesentwintig zwemmers vierentwintig persoonlijke records op.

Daarnaast werden er diverse limieten gezwommen voor de zomer kampioenschappen. De meest verrassende limiet werd behaald door Jan-Bart Verheij. De toekomst voor de Werkendamse zwemclub lijkt er goed uit te zien. Op de vrije slag wisten alle zwemmers zich te verbeteren en met meer dan enkele seconden. Op de schoolslag lukte dit niet, maar er werd wel goed gezwommen.

De laatste wedstrijd voor de Biesboschzwemmers is medio april en opnieuw zal er in Papendrecht gezwommen worden. Daarvoor staan nog diverse wedstrijden op het programma variƫrend van masterswedstrijden tot en met limietwedstrijden.