Ga op zoek naar bevers in de Biesbosch

Geplaatst op 2 april, 2018 om 10:06 | In de categorie:

Ook dit jaar kun je weer mee op excursie met boswachters Thomas van der Es en Jacques van der Neut in Nationaal park de Biesbosch. Op zoek naar de bever met een kleinschalige excursie in de smalste kreekjes van het zoetwatergetijdengebied.

Tijdens een vaartocht met de fluisterboot vertellen de boswachters jouw alles over de bever, visarend en andere bewoners van het gebied. In het hart van het gebied eten we soep en een broodje en speuren we met de telescoop naar de visarend.

Tijdens het terugvaren valt het duister en maken we ons op voor een ontmoeting met een bever. We zoeken de oevers af terwijl nachtegaal en blauwborst hun prachtige zang laten horen. Rondom zonsondergang ben je weer terug in de haven. Een ultieme Biesboschsafari!

Meer informatie en boeken via: www.staatsbosbeheer.nl