Financiële regelingen voor mantelzorgers

Geplaatst op 5 april, 2018 om 2:33 | In de categorie:

Donderdag 19 april om 20.00 uur is een informatiebijeenkomst over verschillende financiële regelingen voor mantelzorgers in de gemeente Woudrichem en Werkendam. Belangstelling? Meld u aan voor 16 april.

Er zijn veel verschillende regelingen die van invloed kunnen zijn op uw financiële situatie als mantelzorger. Na deze bijeenkomst weet u van welke regelingen u gebruik kunt maken en waar u op moet letten. Ook leert u om een goed gesprek te voeren met (financiële) instanties. En u krijgt een financieel zakboekje mee naar huis. De uitleg wordt gegeven door Freke Schoenmakers van Mezzo.

Meld u aan voor 16 april

Heeft u al een vraag over dit onderwerp? Stelt u deze dan gelijk bij uw aanmelding. Aanmelden kan via receptie@trema.org of bel naar (0183) 40 84 44 . De avond wordt georganiseerd door Trema en Mezzo en is voor inwoners uit de gemeente Woudrichem en Werkendam.