Spel en Gameavond in jongerencentrum De Pomp

Geplaatst op 12 april, 2018 om 8:13 | In de categorie:

Zaterdag 12 april is er weer een Spel en Gameavond in De Pomp. Kom gezellig een potje poolen, tafeltennissen of tafelvoetballen.

Ook kun je spelen op één van de vele spelcomputers of met je vrienden gamen via het pc-netwerk. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om een bord of kaartspel uit de kast te pakken! De bar is uiteraard open, deze avond staat er weer een toernooi op het programma. Wat het precies gaat worden hoor je deze avond wel!

De Pomp gaat zoals gebruikelijk om 20.00 uur open, de toegang is gratis. Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar.

Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk.

Voor meer informatie kun je mailen naar: contact@depomp.com