Prachtige “Pelikanen” schilderijen in de bloedbank Gorinchem

Geplaatst op 23 april, 2018 om 8:27 | In de categorie:

Vanaf 24 april worden de donoren die bloed of plasma geven bij Bloedbank Sanquin in Gorinchem tijdens hun bezoek getrakteerd op een prachtige tentoonstelling schilderijen.

Het thema “Pelikanen” is bedacht door de medewerkers van de bloedbank. In het logo van de bloedbank Sanquin is een pelikaan afgebeeld en de studenten van Pand 24 in Werkendam hebben daar op hun eigen manier een hele kunstzinnige draai aan gegeven.

“Omdat we trots zijn op onze donoren, kan iedereen die bloed of plasma geeft deze kunstwerken voor een zeer aantrekkelijke prijs in zijn bezit krijgen.  Misschien een mooie reden voor mensen die nog geen donor zijn om eens bij de bloedbank binnen te lopen.”

Foto: schilderij Adrie Hoogenhorst