3FM Serious Request komt naar Altena

Geplaatst op 27 oktober, 2018 om 5:05 | In de categorie:

3FM gaat dit jaar in de week voor kerst, van 18 tot 24 december, weer geld inzamelen voor het Rode Kruis. Niet met het Glazen Huis, maar anders. 3FM Serious Request 2018 komt naar de regio en doet daarbij ook Hank, Nieuwendijk en Sleeuwijk aan.

Dit jaar ziet 3FM Serious Request: Lifeline er anders uit dan voorgaande jaren. Drie dj-teams lopen nu door Nederland om actievoerders te bezoeken en gaan dus door het hele land heen live radiomaken.

Team twee en daarmee Route twee doet hierbij Hank, Nieuwendijk en Sleeuwijk aan. Het dj-team bestaat uit Jorien Renkema en Rob Janssen.

Kom In Actie 

Deze hele week staat 3FM in het teken van Kom In Actie, want je hoeft dus niet te wachten tot december om 3FM Serious Request: Lifeline te steunen. Dat kan al heel makkelijk: denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een gamemarathon in de kantine van je voetbalvereniging of aan het hosten van een rooftop party op je dakterras (ja, middenin de winter)! Alles kan, alles mag.

Meld je actie aan via 3FM.nl/kominactie en word onderdeel van de Lifeline!