Gorinchem benoemt nieuwe gemeentesecretaris

Geplaatst op 1 november, 2018 om 2:22 | In de categorie:

Het college van B en W heeft besloten om Caroline Bos per 1 december te benoemen als nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Gorinchem. Zij volgt daarmee waarnemend gemeentesecretaris Simon de Leeuw op, die deze post waarnam na het vertrek van Anita Vergouwe in januari van dit jaar.

Caroline Bos heeft 16 jaar bij KPN gewerkt, eerst als salesmanager en later als directeur van het callcenter in Rotterdam. Na haar periode bij KPN was ze afdelingshoofd Economische en Maatschappelijke ontwikkeling bij de gemeente Lansingerland en daarna bijna drie jaar gemeentesecretaris / algemeen directeur bij de gemeente Zuidplas.

Ze wil graag snel aan de slag in de prachtige vestingstad Gorinchem en samen met het ambitieuze college, de raad en de medewerkers ervoor zorgen dat inwoners en ondernemers merken dat het nog mooier wonen, werken en recreƫren wordt in Gorinchem.

In totaal meldden zich 36 kandidaten voor de vacature van gemeentesecretaris. Het uitgebreide selectieproces met negen kandidaten is gevoerd door medewerkers uit alle lagen van de gemeentelijke organisatie en de OR.