Fifty Fit and Free, eerste gratis digitale Magazine bij 50plusinnederland

Geplaatst op 2 november, 2018 om 3:18 | In de categorie:

ADVERTORIAL – Fifty Fit and Free is het eerste digitale magazine van 50plusinnederland.nl. Een 52 pagina’s tellend magazine vol interviews en verhalen over sport, bewegen, fit zijn en je vrij voelen. Over op een positieve manier ouder worden, je goed voelen en doen wat je echt wilt. Conclusie: boven de vijftig wordt het gewoon een stuk leuker!

Daarvoor werden vrouwen en mannen geïnterviewd over bewegen, fit zijn, je vrij voelen en hoe zij op een positieve manier het leven oppakken, als je ouder dan vijftig bent. Neem nou de 54-jarige Caroline die in haar uppie met een camper gaat reizen. Of de 84-jarige Henk die super positief in het leven staat, nog dagelijks zijn lijf traint en met gemak even plankt.

Deskundige José informeert ons op een realistische manier over wat goede voeding is en schuwt daarbij af en toe een broodje brie niet. Er is een groot interview met fysiotherapeut Rutger over hardlopen, en hoe je dat tot op hoge leeftijd kunt blijven doen. En vooral waarom je dat zou doen en wat sporten voor je kan betekenen. Allemaal eerlijke en oprechte verhalen met en over mensen boven de vijftig die, ondanks tegenslagen, vol en positief in het leven staan.

Download hier het magazine en doe je tegoed aan deze verhalen speciaal voor jou geschreven.

LET OP: 50plus geeft twee DSTRCT Portland tassen van De Bagstore cadeau aan lezers die feedback geven op dit eerste Fifty Fit and Free digitale magazine.