Groot Verkiezingsdebat op 16 november in Werkendam

Geplaatst op 6 november, 2018 om 8:48 | In de categorie:

Eind deze maand staan de gemeenteraadsverkiezingen voor de gemeente Altena op de rol. Voorafgaand hieraan wordt een lijsttrekkersdebat georganiseerd door SGP-jongeren Werkendam.

Kevin Joosten (radiomaker bij A-FM) is de debatleider van deze avond. Alle partijen zijn aanwezig, enkel Burgerstem Altena ontbreekt. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de voorbereidingscommissie kijkt enthousiast uit naar, wat men noemt, ‘een boeiende avond.’

SGP-J Werkendam laat weten: ‘Tijdens het lijsttrekkersdebat komen diverse interessante onderwerpen aan de orde. Hoe denken de verschillende partijen over koopzondagen? Hoe moet worden omgegaan met huisvesting voor arbeidsmigranten?

Wat is de visie van de verschillende partijen op de lokale democratie? Welke acties moeten er worden ondernomen om drugscriminaliteit tegen te gaan? Onderwerpen die u als inwoner van gemeente Altena ook raken. Daarnaast leent het verkiezingsdebat zich er ook uitstekend voor om zelf als burger een kritische vraag aan de lijsttrekkers te kunnen stellen.’

Welkom

Wie benieuwd is naar de plannen en wensen van alle partijen in Altena en nieuwsgierig naar wat de verschillende partijen voor ieder persoonlijk betekenen, die is van harte welkom.

Het verkiezingsdebat vrijdagavond 16 november 2018

Aanvang 19:45 uur.
Locatie: MFA Vlechtwerk, Hooftlanden 1 in Werkendam.