Eerste overwinning dit seizoen voor ZVDO ’74

Geplaatst op 27 november, 2018 om 5:50 | In de categorie:

Afgelopen zaterdag nam het eerste herenteam van ZVDO in Andel het op tegen het eerste team van Aegïr uit Eindhoven. Voorafgaande aan de wedstrijd nam Aegïr plaats tien en ZVDO plaats negen in op de ranglijst.

De afgelopen jaren werden de punten vaak onderling verdeeld en zodoende werd ook dit jaar uitgegaan van een spannend duel. Aan het begin van de eerste periode liep het aanvallende spel van de heren uit Andel stroef. Met twee snelle uitbraken wisten Jan-Willem en Jelle de score deze periode uit te breiden, waardoor er met een 3-1 voorsprong gerust werd.

In het restant van de tweede en in de derde periode werd zodoende de score aan de zijde van ZVDO verdubbeld naar 10-2. Aanvallend konden de spelers uit Andel nog enkele malen uitbreken, waardoor de eindstand 14-2 werd in het voordeel van ZVDO. Dit betekende, na drie eerdere gelijke spelen, de eerste overwinning van ZVDO dit seizoen.

Komende week staat er geen wedstrijd op het programma. De week daarna, op 8 december om 19:15, staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma. ZVDO zal dan in Andel uitkomen tegen Lutra uit Helmond.

Foto: Pixabay