Derde trimloop Altena Roadrunners

Geplaatst op 2 januari, 2019 om 2:25 | In de categorie:

 In de winterperiode wordt door de Altena Road Runners een serie trimlopen georganiseerd. Op zaterdag 12 januari is de derde trimloop uit een serie van vijf trimlopen.

Deze worden gehouden in het Almbos van Giessen. Inschrijven is in het clubgebouw van de Altena Road Runners; ‘De Inloper’.

Dit is aan de zijkant van sporthal De Jager. Hier is voldoende parkeergelegenheid en er zijn kleedkamers en douches aanwezig. De kosten bedragen €3,00 per keer (waarvan € 2,- naar een goed doel gaat).

Volwassenen

Start om 14.30 uur. Inschrijven vanaf 13.30 uur in De Inloper, zijkant sporthal De Jager, Giessen. Afstand: Rondjes van 2,1 km, maximaal zeven ronden.

Jeugd

Ook de jeugdleden zijn van harte welkom op de trimloop. Voor de pupillen is een ronde van 500m uitgezet met een maximum van vier ronden.

De junioren mogen ook meelopen op het parcours van de senioren van twee km, met een maximum van twee ronden. Voor aanvang van de trimloop wordt voor de jeugd een gezamenlijke warming-up verzorgd en uiteraard staat na afloop wat lekkers klaar in De Inloper.