Nieuwe gemeenteraad van start

Geplaatst op 4 januari, 2019 om 11:45 | In de categorie:

De nieuwe gemeenteraad van de nieuwe gemeente Altena  is een feit. Woensdag 2 januari zijn de nieuwe raadsleden en een groot aantal burgerleden geïnstalleerd tijdens de eerste raadsvergadering.  Dit gebeurde onder grote belangstelling van familie en vrienden.

Tijdens de vergadering overhandigden oud-burgemeesters Yves de Boer en Fons Naterop aan waarnemend burgemeester Marcel Fränzel, de oude ambtsketens van de voormalige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Burgemeester Fränzel drukte de nieuwe raadsleden op het hart de tijd als raadslid optimaal te besteden en genoeg uren vrij te houden om in gesprek gaan met inwoners, bedrijven en organisaties. Trots is hij op de nieuwe gemeente: ‘Er gaat niets boven Altena, in Brabant!’

Foto: Corine Koek