Voorstelling Positief Coachen

Geplaatst op 5 januari, 2019 om 10:15 | In de categorie:

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel opvoeders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op vrijdagavond 8 februari het Theater De Vijfzinnen in Gorinchem te zien is.

In de voorstelling zien we een vader / coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn. Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt.

Deze nieuwe voorstelling is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de voorstellingen die al meermalen in Gorinchem met veel succes zijn opgevoerd.

De voorstelling op vrijdag 8 februari is voor iedereen die betrokken is bij de opvoeding van kinderen in Gorinchem: leerkrachten, ouders van kinderen (die hun kind mee mogen nemen, mits twaalf jaar of ouder!), trainers/coaches, maar ook bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen. Ook vertegenwoordigers uit het onderwijs en overige belangstellenden zijn welkom.

De voorstelling vindt plaats in het Theater De Vijfzinnen in Gorinchem. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot circa 21.15 uur.

Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar dankzij de medewerking van de gemeente Gorinchem is de toegang dit keer gratis. Een hapje & drankje staan klaar. Kaartjes kunnen besteld worden via papdoenormaal.

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.PapDoeNormaal.nl. Daar is ook de trailer te zien.