Werkzaamheden wegdek Sleeuwijksedijk en Sasdijk

Geplaatst op 15 april, 2019 om 8:18 | In de categorie:

Vanaf 22 april start de gemeente met werkzaamheden aan het wegdek van de Sleeuwijksedijk en de Sasdijk in Werkendam. De werkzaamheden vinden plaats tussen appartementencomplex “Rivierenpoort” en de Werken.

De werkzaamheden duren tot en met 17 mei.  Doorgaand verkeer wordt omgeleid. In de meeste gevallen kan doorgaand fietsverkeer wel van de dijk gebruik blijven maken. Alleen tijdens het asfalteren en het frezen van de weg en wanneer de belijning wordt aangebracht is doorgaand fietsverkeer niet mogelijk. Er worden dan verkeersregelaars ingezet. De splitsing met de Werken blijft open.

Langs de weg worden vooraankondigingsborden geplaatst waarop de definitieve datum van de start van de werkzaamheden komt te staan. De afsluitingen zullen met borden en hekken worden aangegeven. Tijdens de afsluiting wordt er een omleidingsroute ingesteld.