De Pomp Almkerk zoekt talent

Geplaatst op 16 oktober, 2019 om 2:05 | In de categorie:

Op 16 november organiseert Jongerencentrum een nieuwe editie van de Pomp de Pomp Podium Awards, maar wel in een nieuw jasje.

In één avond wordt door een jury én publieksjury besloten wie de Pomp Podium Award mee naar huis mag nemen. Talenten in elke categorie, dus niet alleen zang zoals tijdens eerdere edities, kunnen zich aanmelden voor deze talentenjacht.

Deelname aan de talentenjacht is gratis en zowel single als duo acts of groepen zijn van harte welkom om mee te doen. De act moet tussen de 3 en 7 minuten duren en iedereen tussen de 12 en 35 jaar mag zich aanmelden.

Dus: heb jij een talent zoals zingen, jodelen, tapdans, goochelen, origami bloemen vouwen etc. dat je graag wil laten zien? Of weet jij iemand die een super gaaf talent heeft? Geef je op, of vertel het door!

Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen op de website of door een mail te sturen naar: ppa@depompalmkerk.nl.