Schouten Europe introduceert Mexicaanse Bonenburger

Geplaatst op 25 oktober, 2019 om 10:14 | In de categorie:

Het Nederlandse familiebedrijf Schouten Europe B.V. introduceert deze week een volledig plantaardige Mexicaanse Bonenburger. Het product is verkrijgbaar bij diversesupermarktketens in Nederland.

Bonenburger

Schouten verkoopt het product onder haar merk GoodBite. Ook wordt het product binnenkort dooreen bekende Nederlandse retailer onder het huismerk van de supermarktketen verkocht. Een verpakking Mexicaanse Bonenburger bevat twee burgers van 80 gram. De burgers kunnen worden gegeten bij de warme maaltijd maar ook op een broodje.

Verbetering

Schouten verkocht eerder al een Bonenburger in de Nederlandse retail. ‘We hebben ervoor gekozen om de Bonenburger verder te verbeteren en we denken dat deze Mexicaanse variant de consument nog beter zal bevallen’, aldus Mark van Noorloos, marketing manager bij Schouten.

Eerste Nederlandse partij

Schouten startte in 1990 als eerste Nederlandse partij met de ontwikkeling van vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten. Schouten heeft één van de meest uitgebreide en gevarieerde assortimenten ter wereld. De producten worden onder het eigen merk GoodBite of onder huismerk verkocht in supermarkten in binnen- en buitenland. Ook ontwikkelt Schouten veel producten op basis van klantvraag.