Informatieavond over ‘Mijn huis op maat’

Geplaatst op 27 oktober, 2019 om 8:08 | In de categorie:

Op woensdag 30 oktober organiseert de gemeente Altena in samenwerking met Trema Welzijn en Rabobank Altena / Bommelerwaard  een informatieavond over ‘Mijn huis op maat’.

U krijgt dan van alles te horen over een leven lang veilig én comfortabel wonen. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 – 21. 00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in D’Alburcht, Perzikstraat 14a in Wijk en Aalburg. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.  Aanmelden is niet nodig.

Krijg inzicht in mogelijke aanpassingen in uw woning

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uw woning comfortabel en veilig te maken. Daarbij is er meer mogelijk dan u denkt: van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. En dat is nodig, omdat we steeds langer thuis blijven wonen in Nederland.

Tijdens de informatieavond op 30 oktober krijgt u een presentatie te zien over welke mogelijkheden u in uw woning heeft. Waar kunt u op letten? En waar kunt u nu al rekening mee houden? Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u na afloop allerlei handigheidjes en technische snufjes bekijken.

Mijn huis op maat

Om een gratis advies op maat te geven, zijn er in de gemeente Altena vrijwillige woonadviseurs. U kunt hen vragen om langs te komen voor een huisbezoek. Samen loopt u door uw woning en krijgt u een persoonlijk woonadvies met daarin de verbeterpunten van uw woning. Het woonadvies geeft ook een indicatie van de kosten. U kunt daarna zelf aan de slag gaan of er een professional bij halen.