Makers Vaags Millwrights 02-09-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Makers Vaags Millwrights 02-09-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

VAAGS & Groot Wesseldijk

Molens zoeken makers!

Klik op de afbeelding voor informatie over de vacature of lees hieronder eerst meer over ons bijzondere bedrijf.

Bij Molenmakerij VAAGS & Groot Wesseldijk werken we aan eeuwenoude molens, maar dat betekent niet dat het vak ouderwets is. Ons Achterhoekse familiebedrijf is het grootste en modernste molenmakersbedrijf in Nederland en we zoeken extra vakmensen.

Molens zijn eigenlijk machtige machines en de vele onderdelen worden gemaakt in de werkplaats. Hier zie je handwerk hand in hand gaan met de modernste machines. Vorig jaar hebben we nieuwe werkplaatsen gebouwd en afgelopen maanden zijn 20 medewerkers hier aan de slag gegaan. Deze molenmakers zijn gespecialiseerd in een verscheidenheid aan technieken. Lassers, metaalbewerkers, houtbouwers, timmerlieden en schilders lopen hier samen rond. Met elkaar werken ze aan het totaalplaatje.

Wist je dat molenwieken al meer dan 100 jaar van staal gemaakt worden? Het werken aan molens is sindsdien wel met de tijd meegegaan. De helft van de nieuwbouw bestaat dan ook uit de Wiekenmakerij waar met CNC-machines, moderne lasapparatuur en volgens gecertificeerde processen de veiligste wieken ter wereld gemaakt worden. 100 jaar geleden werden wieken nog niet gelast maar geklonken. Ook deze techniek wordt weer regelmatig toegepast en hebben we in een nieuw jasje gestoken. Een prachtige werkplek voor elke metaalwerker die graag aan een bijzonder product werkt.

Natuurlijk zit er ook veel timmerwerk aan een molen en daarvoor gaan we naar de andere helft van het imposante pand. In deze ruime Molenmakerij worden zowel grote constructies als verfijnde onderdelen gemaakt. Hier ruikt het lekker naar hout en je kijkt je ogen uit naar de bijzondere handgereedschappen en grote machines.

Op locatie bij de molen helpen de molenmakers elkaar om er een perfect draaiende molen van te maken. Molens zien er vaak fleurig en kleurig uit, dus ook voor schilders liggen hier mooie uitdagingen. Molenschilder is echt een vak apart. Een machine van 30 meter hoog schilderen is niet moeilijk, maar wel bijzonder.

Wil jij ook samenwerken aan het totaalplaatje? Neem dan contact op en kom kennis maken.

Bel of WhatApp naar of mail naar:

VAAGS Molenwerken

Dinxperlosestraatweg 58
7122 AH Aalten
+31 (0)88 - 909 55 11

Molenmakerij Groot Wesseldijk b.v.

Kwinkweerd 6a
7241 CW Lochem
+31 (0)88 - 909 55 44

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.molenmaker.nl/werken-bij/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.