Mechatronisch Monteur Vencomatic Group 02-11-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Mechatronisch Monteur Vencomatic Group 02-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Werken bij Vencomatic Group


Heb je vragen over de carrièremogelijkheden bij Vencomatic Group? Of wil je solliciteren?

Jouw vakgebied kent vele uitdagingen. Meebouwen aan een veilige, toekomstbestendige IT-infrastructuur op Azure in een internationale omgeving met 8 locaties, 550+ werkplekken. Een IT-omgeving gebaseerd op de nieuwste IT-technieken. Je houdt je bezig met Cloud gebaseerde oplossingen, waarbij security, privacy en integratie een belangrijke rol spelen.

Allround teamleader Vencosteel

Vencosteel

Ben jij een technische duizendpoot met leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vencomatic Group

Als IT manager ben jij dé schakel tussen business en de interne IT-organisatie. Jij formuleert een heldere scope en duidelijke doelen naar aanleiding van behoeftes vanuit de organisatie en valideert deze naar haalbaarheid en duurzaamheid. In deze functie ben je owner van het gehele interne IT-landschap en geef je functioneel leiding aan de IT-afdeling.

Vencomatic Group

Een vastbijter, die verbeterkansen ziet en oppakt! Degene die we zoeken is een organisatorische topper die sterk in zijn of haar schoenen staat.

Vencosteel

Als deze 3 kenmerken jou aanspreken, dan zoeken wij jou!

Vencomatic Group

De spilfunctie in het orderproces op elektro gebied
Gave projecten in een dynamische werkomgeving? Als Electrical Lead Engineer houd jij je bezig met het verwerken van complete orders van systemen in Eplan.

Vencomatic Group

Een technische duizendpoot die jeuk krijgt van stil zitten
Ken je legbatterijen? Jakkie, daar hebben wij een hekel aan. Wij zijn namelijk bedenkers en makers van diervriendelijke huisvestingssystemen voor pluimvee. En om onze gave systemen wereldwijd neer te zetten, zijn wij op zoek naar een reislustige techneut.

Vencosteel

Techniek, uiterste nauwkeurigheid en precisie! Als deze 3 kenmerken jou aanspreken, dan zoeken wij jou!
Heb jij ervaring met verspaningstechnieken op een CNC draai- en freesbank en wil jij jouw kennis inzetten en samen met ons op zoek gaan naar de beste productietechnieken en methodieken op het gebied van verspaning? Lees gauw verder!

Vencosteel

Heb jij passie voor lassen?

Vencomatic Group

Wordt je enthousiast als je een carnavalswagen of een ander uitdagend project mee mag bouwen? Wil jij de vrijheid krijgen om nieuwe technieken te ontdekken, of bestaande technieken te verbeteren en deze introduceren in de markt? Ben je op zoek naar een functie waarin jij een technische rol naar je toe trekt om samen met een team enthousiaste collega's innovatieve producten te ontwikkelen?

Vencomatic Group

Als Mechatronisch monteur werk je in een team waar je samen verantwoordelijk bent voor het juist samenstellen van de onderdelen tot één functionele machine. In deze rol is het van belang dat je jouw werk en projecten conform planning worden opgeleverd. Dit betreffen zowel volledig gedocumenteerde machines als ook klant specifieke machines waarbij jij met jouw kennis, ervaring en creativiteit zorgt voor een functionele oplossing.

Vencosteel

Wil jij een baan als waarin je komt te werken met moderne machines, de nieuwste technieken en in een bedrijf waar je mag leren en mogelijkheden krijgt om je eigen ambities waar te maken?

Wil jij ons productieteam komen versterken en heb je interesse in houtbewerking? Dan hebben we een match!

Heb jij een grote interesse in houtbewerking en wil jij een BBL-opleiding start of voortzetten bij een bedrijf waar je ruimte krijgt om het vak te leren, jezelf te ontwikkelen en waar je onderdeel bent van een gezellig team? Dan is Vencomatic Group wellicht de werkgever en opleider voor jou!

Heb je ervaring of affiniteit met de pluimveehouderij en hou je van afwisseling? Voor onze pluimveehouderij "het Rondeel" te Wintelre zijn we op zoek naar een bedrijfsleider! Interesse? Lees dan even verder!

As Area Sales Manager you are responsible for achieving the sales targets. Customer and dealer relations are of great importance and you think along with the customer in finding efficient housing, egg handling and climate control solutions for each type of poultry house.

Geweldige cultuur om te werken

"Het voelt als een grote familie"

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel.net Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vencomaticgroup.com/nl/werken-bij

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.