Particulier Vrienden van Estinea 25-08-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Particulier Vrienden van Estinea 25-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Als particulier

Als Vriend van Estinea ben je van onschatbare waarde. Je geeft mensen met een beperking een steuntje in de rug en zorgt ervoor dat zij zo gewoon en zelfstandig mogelijk mee kunnen doen in de samenleving. Als Vriend doneer je jaarlijks 10, 15 of 25 euro (of meer). Een eenmalige donatie is uiteraard ook van harte welkom!

Als Vriend houden we je via een nieuwsbrief op de hoogte van de projecten die we met jouw bijdrage realiseren. Zo weet je wat jouw bijdrage en inzet oplevert.

Hoe word ik vriend?

Vriend van Estinea word je door middel van aanmelding via ons formulier. Kies voor de button eenmalig doneren of voor het formulier doorlopende machtiging. Print het formulier uit, vul je gegevens in en vergeet niet je handtekening te zetten. Daarna kun je het ingevulde formulier opsturen naar:

Stichting Vrienden van Estinea
Antwoordnummer 5518
7120 ZX Aalten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWethouder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vriendenvanestinea.nl/ik-wil-helpen/als-particulier.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Altena: