Projectcoördinator Quality Search XL 08-11-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Projectcoördinator Quality Search XL 08-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Projectcoördinator

Aalten

Jouw uitdaging

SANOVO Technology Netherlands groeit verder. Op dit moment zijn we op zoek naar een Projectcoördinator. Iemand die projecten vanaf opstart bij de klant tot aan de uiteindelijke project-evaluatie kan begeleiden. Maar ook iemand met genoeg technische kennis om naast projectbegeleiding ook onze EPLAN tekenaars te kunnen ondersteunen. Het betreft een echte dubbelfunctie.

Ben je in staat om zowel intern als extern met klanten en toeleveranciers te kunnen communiceren over technische specificaties en projectdetails? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Leiding geven aan projecten, deelopdrachten definiëren en afwijkingen signaleren

Communiceren met klanten/distributeurs en toeleveranciers over technische specificaties en projectdetails

Aansturen van betrokken teamleden om projecten binnen specificaties en budget op te leveren

Ondersteunen EPLAN tekenaars en waar nodig zelf in EPLAN tekenen

Begeleiden en testen bij het bouwen van speciale machines

Verantwoordelijk voor het plannen, doorlopen en afsluiten van de projectfases

Zorgen voor het tijdig verwerken van relevante informatie in het ERP-systeem

Internationaal reizen indien nodig (incidenteel)

Jouw collega's

Profile Photo

Bart Willemsen

Mijn naam is Bart Willemsen. Sinds 2001 werk ik met veel plezier bij Sanovo Technology. Vanaf 2016 ben ik werkzaam als Hardware Project Engineer op afdeling Projects. Samen met een andere collega ben ik verantwoordelijk voor de elektrische schema's van de uit te leveren machines. Deze worden project specifiek door ons klaar gezet. Wij maken hierbij gebruik van E-plan P8 2023.

Wat mij aanspreekt is de afwisseling in het werk. Denk aan het oplossen van storingen in Productie, vragen van Service en Sales beantwoorden en natuurlijk het klaarzetten van de elektrische schema's. Dit gebeurt meestal vanuit een basis project. Ook zijn er steeds meer projecten waar je te maken krijgt met het koppelen van verschillende units zowel intern, maar ook met machines/units van andere partijen. Hier zal je dan iets nieuws voor moeten bedenken.

Dit alles om een goed werkend product richting de klant te kunnen sturen.

Lijkt jou dit een mooie uitdaging. Neem dan contact op en wie weet maak je binnenkort ook deel uit van ons Project team.

Thijs Driendijk & Lars Reijrink

Wij zijn Thijs (39) werkzaam bij SANOVO TECHNOLOGY NETHERLANDS sinds 2019 en Lars (27) sinds 2022. Wij werken beide als Projectmanager, waarbij Thijs is doorgegroeid van de kleinere projecten naar de grote Grader projecten en Lars de kleinere projecten heeft overgenomen.

Wij nemen jou graag mee op een dag op de Projectenafdeling. De Projectenafdeling staat in nauw contact met alle andere afdelingen binnen Sanovo en is betrokken bij alle processen binnen het bedrijf. Bij binnenkomst maak je een globale planning voor jezelf voor die dag, daarna lees je bijvoorbeeld je mail en kijk je of er zaken zijn die direct actie nodig hebben. Mocht er direct actie nodig zijn dan zorg je dat je dat uitzet bij de juiste personen/afdelingen.

Nadat je de belangrijke mail hebt verwerkt, is het tijd voor de geplande meeting met onze collega's in Azië. Tijdens zo'n meeting praten we (in het Engels) elkaar bij over de lopende projecten en aandachtspunten. Na de meeting besluit je vervolgens om bij een project te gaan kijken in onze werkplaats. Hierbij bespreek je dan de belangrijke aandachtspunten en bekijk je tegelijkertijd of het op schema ligt. Het is ondertussen tijd voor een kleine pauze en we praten bij over het afgelopen weekend.

Na de pauze staan er bijvoorbeeld de volgende zaken op de planning; de vragen over een specifiek project moeten worden doorgenomen met interne collega's, of je zit ineens met collega's uit Amerika of een klant uit Italië aan de telefoon. Daarnaast zul je ook momenten hebben dat je de details van nieuwe projecten aan het doornemen en invoeren bent. Gedurende een dag wissel je regelmatig tussen de Engelse en Nederlandse taal.

Als Projectmanager/-engineer ben je de verbindende factor in de organisatie, je hebt veel contact met onder andere de volgende afdelingen: Productie, Planning, Financiën, Shipping, Service, Spare-Parts en natuurlijk met Sales. Het doel is dat projecten soepel lopen en dat de klant aan het eind krijgt wat hij heeft gekocht en blij is met het resultaat. En wij als organisatie natuurlijk ook.

Wij willen als laatste nog zeggen dat de Projectenafdeling een klein maar hecht team is van 10 personen, waarbij iedereen bereid is elkaar te helpen. Op onze afdeling wordt iedereen warm ontvangen en hebben wij ons vanaf het begin welkom en gesteund gevoeld. Denk je dat een dergelijke functie ook bij jou past, reageer dan via onderstaande contactinformatie en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in Aalten.

Heiko Velthuis - Manager Projects

De vacature die je nu leest gaat over een werkplek bij de afdeling PROJECTS bij Sanovo. De egg grading company in Aalten. Deze afdeling omvat alle disciplines die nodig zijn om volledig zelfstandig de projecten vanaf de verkoop te begeleiden naar een afgeronde installatie, waar ook ter wereld.

Onze afdeling Projects is kort samengevat een afdeling waar gedrevenheid, teamwork en aandacht voor elkaar bij elkaar komen.

Gedrevenheid komt voort uit de persoonlijke wil van iedere individuele collega om een project in al zijn facetten en details, tot een goed einde te brengen en met als doel een tevreden klant. Dit geldt voor zowel de project engineers E en WTB als voor de project managers. Deze klant tevredenheid bereiken we door teamwork van alle afdelingen onderling, maar zeker ook door als afdeling één team te zijn. Door als één team te werken zijn we van elkaars werk op de hoogte en weten we wat er binnen de disciplines op de afdeling speelt. Dit teamgevoel ontstaat niet alleen door inzicht in elkaars werk, maar wordt zeker ook nog eens versterkt door de aandacht die collega's elkaar geven op vele vlakken. De bereidwilligheid om elkaar te helpen is vanzelfsprekend en staat hoog in het vaandel bij Projects.

Als manager van de afdeling Projects en slechts één jaar werkzaam bij Sanovo, kan ik met trots zeggen dat iedere nieuwe collega direct zonder aarzeling wordt opgenomen in de groep en alle aandacht en begeleiding krijgt die nodig is om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Ik daag je uit om onze groep te komen versterken, durf je het aan? Dan kom ik graag met je in gesprek.

Wij willen als laatste nog zeggen dat de Projectenafdeling een klein maar hecht team is van 10 personen, waarbij iedereen bereid is elkaar te helpen. Op onze afdeling wordt iedereen warm ontvangen en hebben wij ons vanaf het begin welkom en gesteund gevoeld.

Denk je dat een dergelijke functie ook bij jou past, reageer dan via onderstaande contactinformatie en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in Aalten.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan in een innovatieve, internationale organisatie met een prettige informele werksfeer

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, personeelskortingen (diverse webshops) en aanvullende verzekeringen.

Goede pensioenregeling waarvan wij meer dan de helft meebetalen

Ruime mogelijkheden tot volgen van opleidingen en trainingen

Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere leuke uitjes organiseert

Een prettige werkomgeving in een modern bedrijfspand (net vernieuwd), met een gezellige kantine en catering.

Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands, Duits is een plus

Teamspeler, zelfstandig, enthousiast en doorzettingsvermogen

De ontwikkeling en productie vinden plaats in de vestiging Aalten; hier zijn ruim 140 medewerkers werkzaam. Verkoop en service vinden plaats vanuit deze vestiging en via verkoopkantoren en agenten over de gehele wereld, waarmee actief wordt samengewerkt. De vestiging Aalten is één van de grootste producenten van eiersorteer- en verpakkingsmachines ter wereld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://job-page.com/sanovo-projectcoordinator?utm_source=home-page

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.