Voorbereiding en terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Hank: Reparatieherziening Buitendijk 29 en Kerkstraat 1’, Werkendam

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Werkendam. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen altena
  2. stcrt-2013-34281
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2013

 

Omschrijving:

Burgemeester en wethouders delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat zij het voornemen hebben een bestemmingsplan voor te bereiden voor het repareren van het bestemmingsplan Kern Hank. Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp bestemmingsplan “Kern Hank: Reparatieherziening Buitendijk 29 en Kerkstraat 1” vanaf vrijdag 6 december 2013 gedurende zes weken, tot en met donderdag 16 januari 2014 ter inzage. Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de woonbestemming in een bedrijfsbestemming voor het perceel Buitendijk 29 en het opnemen van een aanduiding ‘bedrijfswoning’ voor het perceel Kerkstraat 1. U kunt de stukken inzien bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam, via www.werkendam.nl of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad, postbus 16, 4250 DA Werkendam. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met mw. N.J. de Keijzer, telefonisch bereikbaar op 0183-507343 (alleen op maandag, dinsdag en donderdag)

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie altenaactueel.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen