Supervisor Horeca Camping Goorzicht 21-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Supervisor Horeca Camping Goorzicht 21-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Supervisor Horeca

Wil jij werken aan gastvrijheid in een wereld van recreatie en gastronomie? Houd jij het overzicht over onze gasten én collega's en ben je pas tevreden als iedereen maximaal én culinair kan genieten? Heb jij een passie voor de horeca en zorg je van nature voor de betekenis aan beleving voor onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou als Supervisor Horeca Camping Goorzicht.
Ben jij een echte team player en vind jij het leuk om een team te leiden? Zorg jij voor nét dat beetje extra waardoor bij onze gasten groot en klein het drankje op het terras, het ijsje of het frietje nóg beter smaakt?

Heb je daarnaast zin om als Supervisor Horeca samen met de directie te gaan werken aan de uitbreiding van onze horeca faciliteiten op ons park?

Dan hebben wij de perfecte baan voor je!

Camping Goorzicht

Camping Goorzicht in Aalten is een echt familiebedrijf met een jong en dynamisch team en een echte Achterhoekse mentaliteit. Met ons gehele team die van hard werken houdt bezorgen we onze gasten een topvakantie.

Op ons park zijn alle faciliteiten aanwezig om als familie heerlijk te ontspannen. We zijn er trots op dat iedereen in ons team gedreven is om onze gasten in de watten te leggen, en dat blijven we uitbouwen.

Wat ga je doen?

Voor de periode vanaf maart 2024 zoeken we een Supervisor Horeca voor ons horeca team. Jij mag van begin tot eind helpen om onze horeca te upgraden. De verbouwing staat in de planning en we willen onze kwaliteit flink gaan verhogen. Hierin heb jij vrij spel en mag je alle activiteiten gaan uitzoeken en gaan plannen.

Geen dag is hetzelfde, jij bent hét gezicht van onze horeca en actief in de bediening, op de terrassen, bij de ijsverkoop, de bar en in de cafetaria. Je leidt het team en zorgt voor een goede planning, correcte inkoop en fantastische activiteiten. Waar je ook staat, je zorgt voor snelle en vriendelijke bediening, een gezellig praatje en natuurlijk voor tevreden gasten!

Solliciteren

Is dit je op het lijf geschreven? Neem dan direct contact op, we willen we je graag spreken en wij serveren dan voor jou de koffie !

Stuur een email naar , of bel ons via , graag maken we kennis met je!

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het plannen van jouw droomvakantie op camping Goorzicht.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSupervisor Bediening
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.goorzicht.nl/supervisor-horeca

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.