Test Engineer Quality Search XL 02-02-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Test Engineer Quality Search XL 02-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Test Engineer

Aalten

Jouw uitdaging

SANOVO Technology Netherlands breidt uit en we zijn op zoek naar een Test Engineer. Wij zoeken een dynamische professional die zowel technisch onderlegd is in CAD, PDM en ERP als communicatief vaardig met collega's en klanten. Duik in de wereld van denestersets, neem de leiding in standaardisatie en draag bij aan projecten bij ons als Packaging/ Test Engineer.

60 +

Jaar ervaring

600 +

Medewerkers

7 +

Locaties

Wat ga je doen

Ontwerpen en beheren van denestersets in CAD, PDM en ERP; doorvoeren van wijzigingen rekeninghoudend met voorraden.

Standaardisatie en kwaliteitsbewaking van denestersets en hun onderdelen uit productie.

Zorgen voor instelinstructies en direct contact met klanten over verpakkingen; incidenteel het bezoeken van klanten.

Ondersteuning bieden en verstrekken van informatie aan R&D, Productie, Purchase en Sales.

Assembleren van nul serie denestersets en vastleggen van artikelspecificaties in samenwerking met Purchase.

Jouw collega's

Profile Photo

Heiko Velthuis - Manager Projects

De vacature die je nu leest gaat over een werkplek bij de afdeling PROJECTS bij Sanovo. De egg grading company in Aalten. Deze afdeling omvat alle disciplines die nodig zijn om volledig zelfstandig de projecten vanaf de verkoop te begeleiden naar een afgeronde installatie, waar ook ter wereld.

Onze afdeling Projects is kort samengevat een afdeling waar gedrevenheid, teamwork en aandacht voor elkaar bij elkaar komen.

Gedrevenheid komt voort uit de persoonlijke wil van iedere individuele collega om een project in al zijn facetten en details, tot een goed einde te brengen en met als doel een tevreden klant. Dit geldt voor zowel de project engineers E en WTB als voor de project managers. Deze klant tevredenheid bereiken we door teamwork van alle afdelingen onderling, maar zeker ook door als afdeling één team te zijn. Door als één team te werken zijn we van elkaars werk op de hoogte en weten we wat er binnen de disciplines op de afdeling speelt. Dit teamgevoel ontstaat niet alleen door inzicht in elkaars werk, maar wordt zeker ook nog eens versterkt door de aandacht die collega's elkaar geven op vele vlakken. De bereidwilligheid om elkaar te helpen is vanzelfsprekend en staat hoog in het vaandel bij Projects.

Als manager van de afdeling Projects en slechts één jaar werkzaam bij Sanovo, kan ik met trots zeggen dat iedere nieuwe collega direct zonder aarzeling wordt opgenomen in de groep en alle aandacht en begeleiding krijgt die nodig is om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Ik daag je uit om onze groep te komen versterken, durf je het aan? Dan kom ik graag met je in gesprek.

Wij willen als laatste nog zeggen dat de Projectenafdeling een klein maar hecht team is van 10 personen, waarbij iedereen bereid is elkaar te helpen. Op onze afdeling wordt iedereen warm ontvangen en hebben wij ons vanaf het begin welkom en gesteund gevoeld.

Denk je dat een dergelijke functie ook bij jou past, reageer dan via onderstaande contactinformatie en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in Aalten.

Gerard Swijtink

Mijn naam is Gerard Swijtink en sinds 2008 werkzaam als Project-Engineer bij Sanovo Technology Netherlands. In deze functie ben ik hoofdzakelijk bezig met het ontwerpen van projectspecifieke zaken voor de reeds verkochte (eiersorteer) machines. Ook houd ik mij specifiek bezig met de verpakkingen en dan praten wij over de eier-dozen en trays die over onze machines moeten lopen en op de juiste wijze verwerkt.

Door uitbreiding van ons productenpakket en de groei die we doormaken is er behoefte aan een nieuwe collega, die zich specifiek gaat richten op die verpakkingen. Hij/zij gaat dit hele pakket onder zijn/haar hoede nemen en het hele proces naar een hoger plan tillen.

Het "hele pakket verpakkingen", dit houdt in dat als de klant ons doorgeeft welke verpakkingen hij op de machine wil draaien, wij gaan kijken of die al in onze Database staan of wij ze moeten testen om de afstellingen en eventuele gereedschapsets te kunnen bepalen. Dit moet naderhand ook vastgelegd worden in onze Database en ERP-systeem, met de daarbij behorende tekeningen.

Ook wordt er een rapport gemaakt voor de klant, zodat hij kan aangeven hoeveel sets hij nodig heeft. Naast het testen en vastleggen voor de lopende orders heeft hij ook contact met verpakkingsproducenten, die bij ons in huis hun nieuwe ontwerpen komen testen, voordat ze die in productie nemen. Daarnaast contact met service, productie en klanten om te ondersteunen bij verpakking gerelateerde vragen.

Ons team is een klein hecht team waar hard gewerkt wordt, maar waar iedereen bereid is om elkaar te helpen. En, ook niet onbelangrijk, er wordt ook veel gelachen. Lijkt het je wat om ons te komen versterken? Reageer dan snel, je bent van harte welkom.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan in een innovatieve, internationale organisatie met een prettige informele werksfeer

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, personeelskortingen (diverse webshops) en aanvullende verzekeringen.

Goede pensioenregeling waarvan wij meer dan de helft meebetalen

Ruime mogelijkheden tot volgen van opleidingen en trainingen

Een prettige werkomgeving in een modern bedrijfspand (net vernieuwd), met een gezellige kantine en catering.

Flexibele werktijden en incidenteel thuiswerken is in overleg mogelijk.

Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere leuke uitjes organiseert

Ervaring met assembleren en/of testen van nul-series is een plus

Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een plus

Zelfstandig, communicatief, initiatief en gestructureerd

De ontwikkeling en productie vinden plaats in de vestiging Aalten; hier zijn ruim 140 medewerkers werkzaam. Verkoop en service vinden plaats vanuit deze vestiging en via verkoopkantoren en agenten over de gehele wereld, waarmee actief wordt samengewerkt. De vestiging Aalten is één van de grootste producenten van eiersorteer- en verpakkingsmachines ter wereld.

GEÏNTERESSEERD?
LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER EN WE NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP.

Profile Photo

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMechanical Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://job-page.com/l/sanovo-test-engineer?utm_source=home-page

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.