Verkoper Intratuin 11-10-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Verkoper Intratuin 11-10-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Verkoper Buitengroen

Functie:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een commerciële, flexibele en proactieve collega die ernaar streeft een perfecte verkoopafdeling neer te zetten zodanig dat er sprake is van optimale dienstverlening en een hoog verkooprendement. De afdeling perkgoed bevat een assortiment aan eenjarige planten maar grenst tevens ook aan de afdeling tuinplanten, deze kent een uitgebreid assortiment aan bomen, heesters en coniferen. Ervaring en kennis van deze productgroepen zien wij als een pre. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je bent medeverantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continu klantgerichte houding en handelswijze. Tevens signaleer je artikelen die niet goed verkopen en bespreekt markttrends en klantsignalen. Je wisselt het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en hebt daar een actieve houding in.

Profiel:

  • MBO opleiding op het gebied van groen of ervaring door het werken met groen
  • Ruime kennis van de productgroepen (perkgoed, vaste planten, bomen, heesters, coniferen, e.d.)
  • Een flexibele instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Ervaring in de verkoop
  • Commerciële instelling .
  • Representatieve persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen.

Wij zijn een familie bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- als dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden, zaterdagen en zon- feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- als dalmomenten is daarom vanzelfsprekend voor je.

Solliciteren:

Een leuke en afwisselende baan in een bloeiende, lichte en inspirerende omgeving. Salariëring en overige voorwaarden conform CAO Retail "Non food".

button.

Of stuur jouw brief met CV en foto naar: Intratuin Bredevoort t.a.v. , P.a.: Bredevoortsestraatweg 118 , 7126AA Bredevoort.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieBredevoort, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/292131-verkoper-buitengroen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.