rafael van der vaart vermogen

  1. vermogen van
  2. rafael van der vaart

Het Vermogen van rafael van der vaart

In deze publicatie duiken we dieper in op rafael van der vaart , waarbij we de geboortedatum, geboorteplaats en het beroep van rafael van der vaart zullen belichten. Daarnaast bieden we inzicht in de financiële status van rafael van der vaart en de manieren waarop dit is verworven. Aarzel niet, maar lees verder om meer te ontdekken over rafael van der vaart .

Identiteit van rafael van der vaart

rafael van der vaart kwam ter wereld op 11 februari 1983 in Heemskerk en draagt de Nederlander. Verdere details over rafael van der vaart zijn beschikbaar op de platforms - en -.

Wat betreft het Kapitaal van rafael van der vaart ?

Hoewel het exacte kapitaal van rafael van der vaart niet openbaar bekend is, wordt het geschat op ongeveer € 18 miljoen – een aanzienlijk bedrag voor de bekende persoonlijkheid rafael van der vaart . rafael van der vaart ontplooit diverse activiteiten naast het primaire beroep, wat bijdraagt aan de financiële status.

Wat betreft het Maandelijkse Inkomen van rafael van der vaart ?

Het maandelijkse salaris van rafael van der vaart blijft onbekend, gezien rafael van der vaart niet alleen werkzaam is als Profvoetballer, maar ook andere professionele taken vervult. De geschatte jaarlijkse inkomsten van rafael van der vaart bedragen ongeveer -, wat als een aanzienlijk inkomen kan worden beschouwd.

Vragen over het Kapitaal van rafael van der vaart

rafael van der vaart bekleedt de positie van Profvoetballer en staat tevens bekend om Voetbal.

Het financiële kapitaal van rafael van der vaart is divers en komt voort uit verschillende bronnen, maar het grootste deel wordt gegenereerd door het werk van rafael van der vaart als Profvoetballer.

Deel deze informatie met vrienden

Redactie altenaactueel.nl

Mis geen enkel evenement in Altena. De redactie van altenaactueel.nl houdt je op de hoogte van alle toekomstige evenementen in Altena en omgeving.

Andere beroemdheden: