Zwemtrainer Zwemsportvereniging Natare 04-12-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Zwemtrainer Zwemsportvereniging Natare 04-12-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Hulp nodig?
Telefoon:
E-mail:

Zwemtrainer Gezocht


Locatie

Natare Zwemsportvereniging
Hoge Veld 69, Aalten
  • Niet van toepassing
  • - Een betrokken persoon die affiniteit heeft met de zwemsport bijvoorbeeld doordat hij/zij zelf aan wedstrijdzwemmen doet of heeft gedaan of ervaring heeft als (zwem)trainer. - Enthousiast is en samen met de andere trainers de zwemmers in diverse leeftijdsgroepen (jonge kinderen t/m/ pubers) leuke en goede zwemtrainingen kan geven. Het is natuurlijk mooi als je al een trainersdiploma hebt, wanneer dat niet het geval is, bieden we je aan deze opleiding te volgen. Je staat daarom open voor het opdoen van de kennis die nodig is om zelfstandig een groep zwemmers training te kunnen geven.
  • Wat bieden we je: - Een leuke groep fanatieke zwemmers. - De mogelijkheid op jezelf te ontwikkelen als zwemtrainer binnen een gezellige vereniging. - Een vergoeding, deze wordt in overleg met het bestuur vastgesteld. De hoogste hiervan is afhankelijk van ervaring en diploma's.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vitaalbad.nl/vacature/363/zwemtrainer-gezocht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.