Zwemtrainer Zwemsportvereniging Natare 24-08-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Zwemtrainer Zwemsportvereniging Natare 24-08-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

De zwemsportvereniging van Aalten en omstreken.

Wij beoefenen verschillende vormen sport binnen het zwemmen. Belangrijk voor ons is de gezelligheid binnen de vereniging. Wat daarnaast goed samen gaat met prestatiegericht sporten. Door deze combinatie is er voor een iedereen wel wat te beleven en maakt dit ons een open vereniging.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op!

Ben jij onze nieuwe zwemtrainer?

Vacature

Natare is op zoek naar enthousiaste zwemtrainer voor de wedstrijdzwemtrainingen op maandagavond met mogelijk een uitbreiding naar andere groepen.


Wat we vragen is:

• Een betrokken persoon die affiniteit heeft met de zwemsport bijvoorbeeld doordat hij/zij zelf aan wedstrijdzwemmen doet of heeft gedaan of ervaring heeft als (zwem)trainer

• Enthousiast is en samen met de andere trainers de zwemmers in diverse leeftijdsgroepen (jonge kinderen t/m pubers) leuke en goede zwemtrainingen kan geven.


Wat bieden we je:

• Een leuke groep fanatieke zwemmers.

• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als zwemtrainer binnen een gezellige vereniging.

• Een vergoeding, deze wordt in overleg met het bestuur vastgesteld. De hoogte hiervan is afhankelijk van ervaring en diploma's.


Het is natuurlijk mooi als je al een trainersdiploma hebt, wanneer dat niet het geval, bieden we je aan deze opleiding te volgen, je staat daarom open voor het opdoen van de kennis die nodig is om zelfstandig een groep zwemmers training te kunnen geven.


Lijkt het je leuk om bij Zwemsportvereniging Natare training te geven en denk je dat je in dit profiel past? Neem dan contact op met , via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZwemtrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.natare.nl/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.