Adviseur Wonen en Volkshuisvesting Het Publieke Domein 21-11-2023

 1. Vacatures Alten
 2. Adviseur Wonen en Volkshuisvesting Het Publieke Domein 21-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Adviseur Wonen en Volkshuisvesting

HBO

Opdrachtomschrijving

De opgaven in het wonen zijn groot. Het tekort aan betaalbare woningen, verduurzaming van de bestaande woningen, ouderenhuisvesting en de vluchtelingen problematiek. Zo maar wat thema's waar je binnen het wonen mee te maken krijgt. De woningbouw voor deze doelgroepen, zit in een stroomversnelling en vraagt om een gemeentelijke aanpak waarbij regie voor ons een sleutelbegrip is.

Verantwoordelijkheden

 • De volgende werkzaamheden vallen binnen je aandachtsgebied:
 • Opstellen en uitvoeren lokaal woonbeleid;
 • Vertaling rijksbeleid naar lokaal beleid;
 • Advisering bij woningbouwprojecten;
 • Projectleider diverse woon-gerelateerde projecten;
 • Ambtelijke vertegenwoordiging in regionaal overleg volkshuisvesting en de daaruit voortvloeiende (regionale) projecten en opdrachten;
 • Advisering en voorbereiding thematafel Wonen & Vastgoed;
 • Integrale advisering voor het college van B&W en de gemeenteraad.

Eisen:

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar in de functie van adviseur wonen.
 • Een afgeronde opleiding in de richting van Bestuurskunde, Planologie, Sociale Geografie, Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwkunde, Sociologie of Vastgoed en Makelaardij
 • Je hebt specifieke ervaring (minimaal 2 jaar in de afgelopen 6 jaar) opgedaan in een vergelijkbare functie op het gebied van wonen binnen een gemeentelijke organisatie of woningscoöperatie.

Leuk dat je hebt gesolliciteerd! We zullen binnen 3 werkdagen telefonisch contact opnemen voor een eerste kennismaking.

Nu dat we de potentiele match hebben verkend, duiken we samen de diepte in en nemen we echt de tijd om elkaar te leren kennen en de inhoudelijke match te maken.

Voor je eerste werkdag ontvang je een duidelijke planning en zorgen we ervoor dat je effectief kunt starten aan je volgende ontwikkelfase bij Het Publieke Domein.

Nu je het onboardingsproces doorlopen hebt start je na de inventarisatie van jouw ambities, ervaring en expertise aan je eerste project bij een van onze opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Het Publieke Domein plaatst flexibele ambtenaren op freelance- en detacheringsbasis binnen alle overheidssegmenten. Specifieke vakgebieden binnen onze expertise zijn Ruimtelijke Ordening, Sociaal Domein, Financiën en IT.

Als Zelfstandige Zonder Personeel of Freelance Interim Professional kun je door Het Publieke Domein bemiddeld worden, zodra je als ondernemer bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bent. Wil je liever de zekerheid van een arbeidsovereenkomst én de voordelen van flexibel werken bij verschillende overheidsorganisaties? Dan is detachering de beste contractvorm.

Detachering via Het Publieke Domein biedt jou de mogelijkheid om vanuit de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen vanuit je vaste aanstelling bij Het Publieke Domein, te werken.

Het Publieke Domein hanteert de 'Regeling Arbeidsvoorwaarden Het Publieke Domein'. Deze regeling is gelijkwaardig aan de Cao Gemeenten, inclusief IKB en ABP-pensioen. Dit maakt ons uniek in vergelijking met traditionele detacheringsbureaus die veelal de ABU, NBBU of eigen regeling volgen, wat leidt tot een pensioenbreuk en verlies van IKB.

Het Publieke Domein hanteert de ABP-pensioenregeling. Dit voorkomt dat je als ambtenaar een pensioenbreuk maakt bij een overstap naar ons als werkgever. Zo garanderen we je een goede transitie naar flexibel werken met de zekerheid van je vertrouwde pensioenregeling (en IKB).

Jazeker! Stuur je cv en begeleidende brief naar en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze recruiters.

Adviseur Wonen en Volkshuisvesting

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeleidsadviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhetpubliekedomein.nl/opdracht/adviseur-wonen-en-volkshuisvesting/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.