Beleidsadviseur Zorg Vrienden van Estinea 19-11-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Beleidsadviseur Zorg Vrienden van Estinea 19-11-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Beleidsadviseur zorg (32-36 uur per week)

Houd jij ervan om in uiteenlopende onderwerpen te duiken? Kun je verbanden én kansen zien en die vertalen naar beleid? Voel jij je op je plek in een 'platte' organisatie met korte lijnen? En heb je hart voor de zorg? Lees dan snel verder!

De functie

Als beleidsadviseur zorg ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en evalueren van zorgbeleid van Estinea. Dit binnen de kaders van onze missie en visie. Estinea. Hierin staan gelijkwaardigheid, meedoen in de samenleving, vertrouwen én eigen verantwoordelijkheid centraal.

Je hebt oog en aandacht voor wat er in de zorg speelt op het gebied van wet- en regelgeving, voor financiële ontwikkelingen in de zorg, zorginnovaties en ontwikkelingen in de samenleving. Je analyseert deze ontwikkelingen, ziet kansen, zoekt mogelijkheden tot op de bodem uit en vertaalt deze naar heldere adviezen, beleidsplannen en dienstverlening. Hierbij houd je rekening met begrijpelijke taal.

Je bent een sparringpartner voor de raad van bestuur, managers, zorgprofessionals en medewerkers van ondersteunende afdelingen. Je adviseert hen proactief over de vertaling van beleid naar de praktijk.

In je rol van beleidsadviseur zorg onderhoud je ook contacten met externe stakeholders zoals de Inspectie en de branchevereniging. En je voert samen met de bestuurder en managers onderhandelingsgesprekken met het zorgkantoor, zorgverzekeraars en gemeenten. Juist op deze momenten komt je analyserende én ondernemende karakter goed van pas.

Waar kom je te werken?

Als beleidsadviseur zorg maak je deel uit van de afdelingen op het centraal bureau van Estinea in Aalten. Samen met de andere beleidsadviseurs op het gebied van P&O, ICT, financiën en kwaliteit ben je verantwoordelijk voor het neer te zetten beleid binnen Estinea. Het centraal bureau ligt middenin het dorp Aalten, in een groene en filevrije omgeving. Uiteraard kun je in overleg ook thuiswerken.

Je werkt bij Estinea in een 'platte' organisatie met korte lijnen. Zo werken onze teams in de zorg al meer dan 25 jaar zelfsturend. En wat je functie ook is, bij Estinea is iedereen gelijkwaardig. We zien ook altijd kansen voor verbetering en doen het altijd samen. Wat Estinea verder kenmerkt is de warme, informele cultuur met een gezonde dosis nuchterheid!

Meer weten over de visie van Estinea op de zorg en ondersteuning van mensen met een (verstandelijke) beperking? Kijk op estinea.nl

Jouw inbreng

Je bent iemand met hart voor de zorg. Jij haalt er voldoening uit dat je met jouw werk indirect een bijdrage levert aan de dagelijkse ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Doordat jij beleid en dienstverlening ontwikkelt en helpt implementeren, kunnen zij zo zelfstandig mogelijk meedoen in de samenleving.
Je neemt verantwoordelijkheid, bent ondernemend en creatief in het bedenken van oplossingen. Je beweegt je soepel in de dynamiek van bestuur, management, afdelingen en teams. Je bent niet bang om tegengas te geven en kunt tegelijkertijd een ondersteunende rol vervullen. En verder:
· Je hebt een relevante WO opleiding bestuurskunde of gezondheidswetenschappen aangevuld met ruime werkervaring.
· Je bent goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving in de zorg.
· Je deelt je kennis gevraagd en ongevraagd met anderen binnen de organisatie en hebt een natuurlijke manier van overtuigen en het creëren van draagvlak voor het implementeren van beleid en veranderingen.
· Integriteit en betrouwbaarheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
· Je stelt prioriteiten en kunt projectmatig werken.

Ons aanbod

· Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week. Werk je al bij Estinea? Dan zet je je huidige dienstverband voort.

· Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring en uren, tussen de € 4.063 en € 6.136 bruto per maand (FWG 65 van de CAO gehandicaptenzorg)

· Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%)

· Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken of ondersteuning bij mantelzorg.

· Je kunt de talenten die je naast je werk hebt inzetten bij Estinea en/of gebruik maken van de talenten van een collega. Denk aan het geven of volgen van leefstijlcoaching of mindfulness.

Pak je kans

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature bij Estinea? En breng jij mee wat we zoeken? Reageer dan op deze veelzijdige en uitdagende functie. We ontvangen je motivatie en cv graag vóór 20 november 2023.

Je kunt ook eerst komen koffiedrinken en zo meer horen over Estinea en de vacature.

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen we je bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeleidsadviseur
Indicatie salaris (min – max]4063 – 6136
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.estinea.nl/werken-bij/vacatures/ik-zoek-een-baan/beleidsadviseur-zorg-32-36-uur-per-week-122.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.