Talentprogramma Kaemingk 19-01-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Talentprogramma Kaemingk 19-01-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Talentprogramma

Talentprogramma & Traineeship :
werken aan persoonlijke ontwikkeling

Verantwoordelijkheid nemen, eigenaarschap en leiderschap tonen. Je leert het allemaal binnen het commercieel of Business & ICT talentprogramma van Kaemingk. Zo werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en haal je op een leuke én leerzame manier het allerbeste uit jezelf.

Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Hoe we dit doen? Door jou kennis te laten maken met verschillende disciplines binnen Kaemingk. Persoonlijke coaching en training is de rode draad door jouw talentprogramma. Je krijgt training en begeleiding van een externe trainer, vakinhoudelijke trainingen en coaching on the job. Op deze manier leer je onze organisatie kennen vanuit verschillende perspectieven en ontdek je de samenhang tussen de verschillende organisatieonderdelen. En misschien wel het belangrijkste: jij ontwikkelt je razendsnel tot young professional binnen Kaemingk!

Inspiratie, kennis en ervaring

In ons talentprogramma leer je niet alleen op een interactieve manier je vaardigheden vergroten, maar ook constructief samenwerken en effectief communiceren. Je werkt gemiddeld één dag per week samen met collega talenten aan een bedrijfsbreed project waardoor je verschillende disciplines leert kennen. Zo doe je in korte tijd een schat aan kennis en ervaring op.

Waar zit jij op je plek?

In de laatste maanden van het talentprogramma gaan we samen in gesprek over je persoonlijke ambities. Afhankelijk van jouw ervaringen, die van ons en de mogelijkheden op dat moment bepalen we op welke afdeling jij jouw carrière mag gaan voortzetten.

Ben je commercieel, ambitieus en (bijna) afgestudeerd op hbo of wo niveau? Dan is het commercieel talentprogramma van Kaemingk misschien wel iets voor jou. Of ben je analytisch, communicatief vaardig en kun je procesmatig werken? Solliciteer dan op het Business & ICT talentprogramma .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkaemingk.nl/over-kaemingk/talentprogramma

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.