Applicatiebeheerder Kaemingk 27-02-2024

 1. Vacatures Alten
 2. Applicatiebeheerder Kaemingk 27-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Applicatiebeheerder

VAST. vacatures

Aalten

40

Overig

Interessante baan?

Wil jij innoveren en verbeteren bij een internationale en groeiende organisatie? Ben jij de nieuwe sparringpartner op gebied van integraties? Voor Kaemingk uit Aalten zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder!

Applicatiebeheerder

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is als marktleider een succesvol Nederlands bedrijf uit Aalten dat zich richt op de import en export van decoratieartikelen, met name voor de kerst- en tuinseizoenen. Het assortiment omvat meer dan 28.000 producten, waaronder tuinmeubilair, kerstversieringen, verlichting en geschenkartikelen. Kaemingk werkt nauw samen met exclusieve leveranciers en fabrikanten over de hele wereld, om zo een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In de rol van Applicatiebeheerder ben je actief bezig met innovaties binnen ICT. In deze rol ben je onderdeel van het Informatie Management team en een verbinder tussen processen, applicaties en informatievoorziening. Je kernverantwoordelijkheid ligt bij het (door)ontwikkelen van data integraties tussen applicaties.

Als Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van data integratie designs en draag je bij aan het realiseren en optimaliseren van deze integraties met behulp van ons platform Talend. Vanuit je technische deskundigheid inventariseer je de interne behoeftes en vertaalt deze naar integratie oplossingen.

Wat vragen wij van jou?

 • Hbo/wo werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwerpen en realiseren van integraties
 • Je hebt ervaring met technieken zoals REST, SOAP, JSON en XML
 • Je hebt kennis van datastructuren
 • Je bent resultaatgericht en organisatorisch sterk

Wat bieden wij jou?

 • Een passend en marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling.
 • Uitzicht op een vast contract. Reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en 25 vakantiedagen, een verlofspaarregeling plus de optie om extra dagen bij te kopen.
 • Waardering voor je werk die je terugziet in verschillende extraatjes. Regelmatig een heerlijke lunch, steeds in een ander thema, een vitaliteitsprogramma met voor ieder wat wils én als hoogtepunt een knallend personeelsfeest om samen het jaar af te sluiten.
 • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteren wij de opleiding.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApplicatiebeheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vast.nu/applicatiebeheerder-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.