Software Engineer C++ Quality Search XL 28-02-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Software Engineer C++ Quality Search XL 28-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

AAlten 32-40 uur

Software Engineer Vision C++

Jouw uitdaging

Sanovo Technology Netherlands ontwikkelt, produceert en verkoopt ei sorteer machines voor een internationale markt. Een belangrijk onderdeel van onze machines zijn onze inspectie systemen. Deze zijn gebaseerd op vision en andere technologieën. Hiermee wordt nauwkeurig de kwaliteit van ieder ei bepaald.

Als software engineer werk je aan de software in onze vision systemen. Je maakt hierbij gebruik van verscheidene programmeertalen en toolkits, waaronder c++, cuda, python, pyTorch en Tensorflow op het Linux platform. Je bent verantwoordelijk voor een goede software architectuur en hoge kwaliteit van de code.

Locaties:

7

Wat ga je doen?

  • Opstellen, bestuderen en reviseren van functionele en technische documentatie.

  • Ontwerpen van software architectuur.

  • Ontwikkelen en implementeren van (vision) algoritmes.

  • Software ontwikkelen waarmee onze klanten de (vision) systemen kunnen bedienen en configureren naar hun wensen.

  • Bewaken van de kwaliteit en testen van de software.

  • Overleggen en samenwerken met onze vision, software, mechanical en electrical engineers.

Wat wij bieden

Uitdagende projecten op het gebied van vision, AI, machine learning, high data processing. Onze machines verwerken 72 eieren en ongeveer 4500 foto's per seconde.

CAO Metalektro met 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, personeelskortingen (diverse webshops) en aanvullende verzekeringen.

Goede pensioenregeling waarvan wij meer dan de helft meebetalen.

Flexibel. Zo kan je starten tussen 7:00-9:00 en 40% thuiswerken.

Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere leuke uitjes organiseert.

Wat wij zoeken

Relevante technisch HBO of WO opleiding met ervaring als c++ software engineer

Sterke affiniteit met software architectuur en kwaliteit

Ervaring met Agile development methodieken en moderne code repository is een pré

Pro-actief, assertief en flexibel, ziet problemen en draagt oplossingen aan

Bereid tot reizen in binnen- en buitenland

In het bezit van auto rijbewijs B

SANOVO

SANOVO Technology Netherlands is onderdeel van de SANOVO Technology Group met wereldwijd ruim 600 medewerkers. SANOVO Technology Netherlands ontwikkelt en produceert eiersorteer- en verpakkingsmachines. Sinds de oprichting - in 1956 - heeft de organisatie zich wereldwijd geprofileerd als een betrouwbare en vooruitstrevende partner, die heeft aangetoond voorop te lopen met de modernste ontwikkelingen om te voldoen aan de eisen die gesteld worden in de eier-verwerkende industrie. De innovatieve kracht, expertise en ervaring stelt de organisatie in staat om voortdurend vernieuwende producten te ontwikkelen.

De ontwikkeling en productie vinden plaats in de vestiging Aalten; hier zijn ruim 200 medewerkers werkzaam. Verkoop en service vinden plaats vanuit deze vestiging en via verkoopkantoren en agenten over de gehele wereld, waarmee actief wordt samengewerkt. De vestiging Aalten is één van de grootste producenten van eiersorteer- en verpakkingsmachines ter wereld.

Jouw collega's

Gerben Heinen

Teamleader R&D Software & Elektro

Sinds 2017 werk ik bij Sanovo Technology Netherlands als Teamleader R&D Software & Elektro. Ons R&D team is de laatste jaren sterk gegroeid en bestaat uit verschillende disciplines van PLC software engineers, mechatronica engineers, Ux designers, C# software engineers, electrical engineers tot machinevision engineers. Het team bestaat uit junior, medior en senior engineers en is ingericht om elkaars kennis zo optimaal mogelijk te delen en te leren van elkaar.

Het leuke aan het werken bij Sanovo is de veelzijdigheid van onderwerpen waarmee je bij een eiersorteermachine te maken krijgt. Van het ontwerpen van de elektronische aansturing van de machine, motoren, frequentie en servo drives tot het selecteren van sensoren en plc interfacing tot aan het opzetten van een machine vision systeem om de kwaliteit van eieren mee te inspecteren. Voor al deze onderwerpen werk je samen in een team van mechanici, software ontwerpers en vision engineers. Om dit te stroomlijnen maken we gebruik van verschillende ontwikkelmethoden en de modernste tools, zoals SCRUM, Kanban en JIRA en Confluence.

Naast hun expertise brengen je collega's ook gezelligheid en enthousiasme mee naar het werk. We organiseren regelmatig borrels en andere niet-werk gerelateerde activiteiten om elkaar ook buiten de dagelijkse bezigheden te leren kennen. Hopelijk kunnen we je binnenkort verwelkomen op één van deze activiteiten. Tot dan!

Dana Vernooij

Sinds februari 2021 werkzaam bij Sanovo Technology Netherlands als Vision Engineer. Ik werk nu al drie jaar met plezier bij Sanovo als Vision engineer. Binnen mijn functie krijg ik veel vrijheid om me te verdiepen in nieuwe technologieën en technieken zoals deep learning of een nieuw softwarepakket. Deze technieken kan ik direct toepassen in machines die hier geproduceerd worden.

Daarnaast is er veel ruimte om dingen uit te proberen en te testen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Binnen het team heerst een fijne werksfeer en er is altijd wel iemand die me wil helpen als ik ergens in vastloop, zo komen we samen tot een mooi eindproduct.

"

Hallo, ik ben Boudewijn Broekhof en ik ben werkzaam sinds 2007 bij Sanovo Technology Netherlands.Waarom ik het leuk vind om bij Sanovo te werken, dat is omdat ik hier bij Sanovo mijn 'ei' kwijt kan. Ik werk bij de softwareafdeling, maar dat betekent niet dat ik alleen maar bezig ben achter een laptop met het programmeren van code!

Door mijn achtergrond (HBO Toegepaste Technische Natuurkunde) werk ik niet alleen aan de software besturing van de eiersorteermachines, maar ook aan motor aandrijfsystemen en sensoren in de breedste zin van het woord. Van simpele fotocellen voor detectie van aanwezige verpakking tot aan geavanceerde crack detectiesystemen voor eieren om breuk te detecteren. Dit betekent onder anderen dat ik regelmatig op de werk vloer ben te vinden met gereedschap in de hand.

Neem contact op

VUL HIER JE GEGEVENS IN VOOR MEER INFORMATIE OF EEN BELAFSPRAAK

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSoftware Engineer C
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://job-page.com/sanovo-software-engineer-vision-c?utm_source=home-page

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.