Medewerkers Dorset Group 29-02-2024

  1. Vacatures Alten
  2. Medewerkers Dorset Group 29-02-2024

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Dorset Group is een Achterhoeks familiebedrijf, het is opgericht in 1984 en is voortgekomen uit de agrarische onderneming van de familie Haaring. Begonnen in het automatiseren van voersystemen voor de Nederlandse markt is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die wereldwijd actief is met twee sterke merken: Dorset Green Machines en Dorset Identification.

Dorset Green Machines helpt klanten wereldwijd met het op duurzame wijze creëren van waarde uit reststromen. Dorset Green Machines heeft een sterk innovatief karakter en jarenlange kennis en ervaring van de markt, de processen en producten en is hiermee een sterke kennispartner voor haar klanten.

Dorset Identification ontwikkeld en produceert oplossingen met behulp van RFID en sensortechnologie met uiteenlopende toepassingen zoals dier identificatie, industriële toepassingen of toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie. Alle apparatuur, embedded software en applicaties worden in eigen huis ontwikkeld.

1984

Opgericht

Gevestigd in

Aalten

55

Medewerkers

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEmbedded Software Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.talentnetwerknederland.nl/dorset-group/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.