Software Developer BeSite 18-05-2023

 1. Vacatures Alten
 2. Software Developer BeSite 18-05-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Software Developer

Aalten

MBO/HBO

24 - 40 uur

Ga jij de uitdaging aan?

Als Software Developer werk je in een team met developers en tester en ben je verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van sites en applicaties. In samenwerking met het team bepaal jij hoe een project technisch wordt ingericht.

Werken bij BeSite gaat niet enkel om het aftikken van taken. Er wordt meer van je verwacht. Vooruitdenken, nieuwe ideeën opperen en uitproberen, bijblijven met de laatste technieken, software en programma's en vooral elkaar helpen wanneer dit nodig is. Dit pakken we o.a. aan met gezellige Pizza-avond waarbij we met het team bij elkaar zitten om hier aandacht aan te besteden. BeSite heeft een platte organisatiestructuur zonder managers, waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng, ontwikkeling en zelfstandigheid.

Je werkt aan sites, shops en eigen ontwikkelde applicaties op het gebied van digitalisering en Smart Mobility. Wij werken met name voor maakbedrijven, dienstverlenende bedrijven in de B2B markt en organisaties die bezig zijn met Smart Mobility. Zo werken we voor regionale bedrijven zoals Kaak Group en Metaflex, maar ook voor landelijke partijen als de Johan Cruijff ArenA en MOJO Concerts.

Zo kan je werken aan de Wegstatus roadmap. Dit is een eigen ontwikkeld product dat door zowel marktpartijen als overheden in Nederland en Vlaanderen intensief wordt gebruikt. Het is een complex product waarbij er gebruik gemaakt wordt van veel databronnen en koppelingen. Bovendien vervult het een belangrijk maatschappelijk thema in de zin van het inzichtelijk maken van wat er gebeurt op de weg. Er wordt samengewerkt met Waze, TomTom en Google. We staan nog maar aan het begin van de ontwikkeling van slimme mobiliteit en actuele informatie-voorziening in het voertuig. Met voldoende ideeën voor de komende jaren en samenwerking met partners zoals Rijkswaterstaat, Traffic Service Nederland en vele anderen hoef je je geen dag te vervelen.

Wanneer jij jezelf hierin herkent en klaar bent voor de volgende stap in jouw loopbaan, dan komen we graag met jou in contact.

Belangstelling?

Heb je een portfolio, stuur deze dan ook mee. Mail of bel dan met Monique: of .

OVER JOU:

 • Jij hebt ervaring in het vak en kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Je kunt goed omgaan met anderen en weet samen als team naar een doel toe te werken.
 • Je kunt de wensen van de designer en de klant goed omzetten in een goed werkend product.
 • Je gaat uitdagingen niet uit de weg en denkt in oplossingen.
 • Jij hebt kennis van PHP-frameworks en object georiënteerd programmeren is een pré.

ZO BEN JIJ:

 • Jij wacht niet af, maar bent aan zet en neemt je verantwoordelijkheid.
 • Je vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een team en zoekt graag de mensen op.
 • Je houdt je technische kennis bij door het lezen van blogs, volgen van (online) cursussen en bezoeken van relevante bijeenkomsten.

JIJ KRIJGT:

 • Een jaarcontract van 24 tot 40 uur, dus aan jou de keuze hoeveel uur je wilt werken.
 • Bij goed functioneren is de intentie om te komen tot een vaste aanstelling.
 • Zeer ruime arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 4 Atv dagen, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en nog veel meer waar je vast blij van wordt.
 • Variabele werktijden en je kunt zelf bepalen wanneer je op kantoor wilt werken, vanuit huis of misschien wel vanuit een co-working space. Zo bieden we jou ook de mogelijkheid om in onze eigen co-working space de Steck in Doetinchem te werken.
 • MacBook Pro van de zaak, uiteraard inclusief 2e beeldscherm…. en ja, ook een voor thuis. En heb je thuis nog geen goede bureaustoel? Dan regelen we die ook voor je.
 • Gezellige borrels, spelletjesavonden, onze befaamde zomer BBQ en kerstdiner met partners en…. gaan we ieder jaar met het team 2 dagen op pad.
 • Als je het leuk vindt kun je iedere week gratis met het team meesporten.
 • Werken in een jong (gemiddelde leeftijd is <35 jaar) en enthousiast team met een open cultuur en waar eigen inbreng en verantwoordelijkheid wordt beloond.

BeSite

Adres 't Boske 10 7122 TH Aalten Nederland Telefoon E-mail

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPhp Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbesite.nl/vacatures/software-developer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.