Calculator/ Werkvoorbereider GWW Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf 25-12-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Calculator/ Werkvoorbereider GWW Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf 25-12-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Calculator/ Werkvoorbereider GWW

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste medewerker die zal functioneren als:


Functieomschrijving

Wij bieden een uitdagende baan die in hoofdzaak bestaat uit kostprijscalculaties van (potentiële) projecten en meedenken in het aanbestedingsproces. Als calculator zit je op een belangrijke plek aan de voorkant van projecten binnen Hoftijzer BV.

Mogelijke taken: - Inventarisatie van de klantwens en die vertalen naar oplossingen - Inspecteren potentieel project - Verzamelen van diverse essentiële gegevens - Berekenen van kostprijs en verkoopprijs, gebaseerd op de zeer diverse uitvragen van verschillende opdrachtgevers - Analyseren van risico's en kansen binnen diverse projecten - Het opstellen van projectbegrotingen

Functie eisen:

Als Calculator / Werkvoorbereider GWW heb jij veel verantwoordelijkheden en een belangrijke rol bij deze aannemer. Je gaat coördineren, ondersteunen en analyseren bij projecten. Je analyseert vanuit verschillende disciplines en gaat vervolgens aan de slag met begroten. Je communiceert daarbij veel met interne partijen zodat jij een onderbouwd advies uit kunt geven. Hierbij is het van belang dat jij communicatief over voldoende communicatieve vaardigheden beschikt. Je kan in ieder geval aan de volgende eisen voldoen:

- Een afgeronde hbo-opleiding richting Civiele Techniek - Uav-Gc en RAW zijn voor jou bekende contract vormen - Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCalculator Gww
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hoftijzer.info/vacature-calculator-werkvoorbereider-gww/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.