Doelgerichte Digital Account Manager BeSite 15-07-2023

 1. Vacatures Alten
 2. Doelgerichte Digital Account Manager BeSite 15-07-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Doelgerichte Digital Account Manager

Aalten

24 - 40 uur

Ga jij de uitdaging aan?

DOELGERICHTE DIGITAL ACCOUNT MANAGER

In de rol van Digital Account Manager bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en projecten. Samen met jouw klanten kijk je naar nieuwe kansen die leiden tot projecten. Als je een project hebt binnengehaald, zorg je er samen met de Project Manager en andere teamleden voor dat het project succesvol wordt afgerond. Hierbij ben jij mede verantwoordelijk voor het eindresultaat en hebt waar nodig ook contact met de klant om hen op de hoogte te houden van de status.

Ondertussen onderhoud je het contact met jouw klanten en een netwerk van partners. Je zorgt ervoor dat je jouw netwerk op orde houdt en uitbreidt, om van daaruit projecten te initiëren. Deze projecten zijn met name gericht op B2B portals en eigen ontwikkelde online applicaties. Hierbij werk je samen met je collega Account Managers, waarbij je elkaar helpt en met elkaar brainstormt om te komen tot de beste resultaten voor onze klanten.

Wij werken veelal voor maakbedrijven, dienstverlenende bedrijven in de B2B markt en organisaties die bezig zijn met Smart Mobility. Denk bij regionale bedrijven aan Kaak Group en Beele en voor landelijke partijen aan de ArenA en MOJO Concerts. Wij hebben daarnaast twee zusterorganisaties (TripTicket en TripService), waarvoor het team van BeSite ook regelmatig wordt ingezet.

Zo kan je werken aan de Wegstatus roadmap. Dit is een eigen ontwikkeld product dat door zowel marktpartijen als overheden in Nederland en Vlaanderen intensief wordt gebruikt. Het is een complex product waarbij er gebruik gemaakt wordt van veel databronnen en koppelingen. Bovendien vervult het een belangrijk maatschappelijk thema in de zin van het inzichtelijk maken van wat er gebeurt op de weg. Er wordt samengewerkt met Waze, TomTom en Google. We staan nog maar aan het begin van de ontwikkeling van slimme mobiliteit en actuele informatievoorziening in het voertuig. Met voldoende ideeën voor de komende jaren en samenwerking met partners zoals Rijkswaterstaat, Traffic Service Nederland en vele anderen hoef je je geen dag te vervelen.

Naast het werken aan de Wegstatus roadmap wordt er vanuit TripService ook gewerkt aan Online Traffic Management. We hebben veel online marketing kennis in huis dat ingezet wordt voor wederom een maatschappelijk doel; de weggebruiker beter informeren. Er worden grote campagnes gedraaid waarbij er veel mensen in korte tijd worden bereikt. Een heldere boodschap (maak geen gebruik van de weg en rijdt om) en een variëteit aan platformen zoals social media, Waze, Google en TomTom zorgen ervoor dat het gedrag van de weggebruiker wordt beïnvloed.

Monique Tijdeman

HR-Manager

JIJ BENT:

 • Enthousiast over het samenwerken met klanten om te komen tot mooie resultaten, zowel voor de klant als voor onze eigen organisatie.
 • Analytischsterk en kunt hierdoor goed meedenken over de gevraagde opzet van een oplossing en de richting waarin ontwikkeld moet worden. Hierbij kun je jouw oplossing ook goed uitleggen en hierover sparren met je collega's.
 • Een echteaanpakker . Je bent in staat om op strategisch niveau als sparringpartner te fungeren voor klanten en daarnaast samen met je collega's te zorgen voor realisatie van het resultaat.
 • Zelfstandig en professioneel. Je hebt jarenlang ervaring in online sales, projectmanagement, development of online marketing. Jij kent de online wereld goed en ziet deze functie als een kans om verder te groeien.
 • Empatisch en doelgericht. Je kunt goed omgaan met anderen en weet samen als team naar een doel toe te werken.

SKILLS DIE JE DA ARBIJ HELPEN ZIJN:

 • HBO werk- en denkniveau met een technische, commerciële of online marketing achtergrond.
 • Jij hebt ervaring in online projecten, bij voorkeur met technische achtergrond in e-commerce of applicaties.
 • Jij hebt doorzettingsvermogen en bent niet bang om de telefoon te pakken om een vreemde te bellen
 • Je hebt een relevant, commercieel netwerk en weet deze te onderhouden en uit te breiden.
 • Jij kunt denken en sparren over technische en/of marketing oplossingen die bedrijven verder helpen.
 • Je spreekt naast Nederlands a little bit Engels.
 • Jij wacht niet af, maar bent aan zet en neemt je verantwoordelijkheid.
 • Jij bent natuurlijk kwaliteitsgericht en vindt het belangrijk om hier aan bij te dragen.
 • Jij laat je niet gek maken als je soms meerdere dingen tegelijk moet doen.
 • Je vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een team en zoekt graag de mensen op.

JIJ KRIJGT:

 • Een jaarcontract van 24 tot 40 uur, dus aan jou de keuze hoeveel uur je wilt werken.
 • Bij goed functioneren is de intentie om te komen tot een vaste aanstelling, waarbij dan ook een lease auto tot de mogelijkheden behoort.
 • Zeer ruime arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 4 ATV dagen, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en nog veel meer waar je vast blij van wordt.
 • Variabele werktijden en je kunt zelf bepalen wanneer je op kantoor wilt werken, vanuit huis of misschien wel vanuit een co-working space.
 • Zo bieden we jou ook de mogelijkheid om in onze eigen co-working space de Steck in Doetinchem te werken.
 • MacBook Pro van de zaak, uiteraard inclusief 2e beeldscherm…. en ja, ook een voor thuis. En heb je thuis nog geen goede bureaustoel? Dan regelen we die ook voor je.
 • Eigen initiatief wordt niet alleen gestimuleerd, we verwachten dat je dit vanzelfsprekend in je hebt en dat je dit ook iedere dag laat zien. Wij bieden hierbij volop ruimte voor onderzoek, R&D trajecten en mogelijkheden om je kennis over je vakgebied bij te houden.
 • Gezellig borrels, onze befaamde zomer BBQ en kerstdiner met partners en…. gaan we ieder jaar met het team 2 dagen op pad.
 • Werken in een jong (gemiddelde leeftijd is <35 jaar) en enthousiast team met een open cultuur en waar eigen inbreng en verantwoordelijkheid wordt beloond.

BeSite

Adres 't Boske 10 7122 TH Aalten Nederland Telefoon E-mail

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbesite.nl/vacatures/doelgerichte-digital-account-manager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.