Huishoudelijke Hulp Vérian 08-10-2023

 1. Vacatures Alten
 2. Huishoudelijke Hulp Vérian 08-10-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Werken bij Verian - Jij verdient Vérian!

Huishoudelijke Hulp in Bredevoort

Niet van toepassing • Gemeente Aalten • Part time

Huishoudelijke Hulp in Bredevoort

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan een schoon en leefbaar huis bij onze cliënten? Dan is de baan als Huishoudelijke Hulp echt wat voor jou!

Huishoudelijke Hulp
Uren in overleg

Wat ga je doen?
Als Huishoudelijke Hulp ondersteun je onze cliënten in het huishouden. Je betrekt de cliënten bij het huishouden en stimuleert hun zelfstandigheid. Samen met de cliënt overleg je welke huishoudelijke taken je uitvoert tijdens je komst. Je kunt hierbij onder andere denken aan: stofzuigen, dweilen, het opmaken van het bed of het schoonmaken van de badkamer. Uiteraard is er ook tijd voor een praatje. Gaat het een keer minder goed met de cliënt? Dan signaleer je dit en schakel je met andere zorgverleners. Met jouw oplettend oog kun je het verschil maken!

Je wordt bij ons aan vaste cliënten gekoppeld; fijn voor onze cliënt én fijn voor jou. Zo kunnen jullie een band met elkaar opbouwen. Je komt bij verschillende doelgroepen met uiteenlopende zorgvragen.

Jij bepaalt in overleg met jouw planner jouw werkdagen en tijden. Zo kun je werk en privé goed met elkaar combineren. De werkdagen zijn van maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Ook bieden wij de mogelijkheid om op zaterdagochtend tussen 08.00 en 12.00 uur of door de week tussen 17.00 en 20.00 uur te werken.

Heb je vragen over jouw cliënten, de werkzaamheden of over de planning? Jouw planner staat voor je klaar! Dit is jouw vaste contactpersoon. Sta je een keer voor een dichte deur? Bel naar kantoor en samen met jou lossen we het op.

Jouw nieuwe werkplek
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega's een waardevolle bijdrage aan de zorg voor onze cliënten. Vérian is één van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar verlenen we de beste zorg en ondersteuning.

Als Huishoudelijke Hulp werk je bij jou in de buurt. Je kan dus elke dag op de fiets naar het werk!
Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn er op termijn opleidingsmogelijkheden voor een functie als Verzorgende IG in de Verzorging & Verpleging.

Hoi, ik ben ,

bij vragen help ik je graag verder.

Kom jij ons versterken als

Huishoudelijke Hulp in Bredevoort

Wat zoeken wij in een ideale collega?

 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je bent betrouwbaar;
 • Je bent zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over eigen vervoer (fiets, scooter of auto).

Voor deze functie is geen opleiding of werkervaring nodig.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een dankbare en waardevolle baan bieden we jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor maximaal 20 uur per week voor in eerste instantie de duur van zeven maanden met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling op basis van de cao VVT, minimaal € 12,79 en maximaal € 15,22 bruto per uur;
 • Naast je basisuurloon ontvang je ook 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Fijn voor later!
 • Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk meerkeuzesysteem van FiscFree, hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld een fiets, telefoon, tablet of fitnessabonnement aan te schaffen met gemiddeld 40% korting!

Wordt dit jouw nieuwe baan?
Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail en we nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op. Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!


Twijfel niet om contact op te nemen met , op telefoonnummer of e-mail

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega's belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega's. Deze vacature heeft dan ook geen sluitingsdatum.

https://werkenbijverian.nl/bedankt-voor-jouw-sollicitatie/

Solliciteren

Zie jij een leuke vacature? Solliciteer dan gemakkelijk via de knop 'solliciteren' onderaan de vacature. Stuur wel je motivatie en cv mee!

Selectie

De selectie vindt plaats na de sluitingsdatum. Deze datum staat in de vacaturetekst. Als de vacature voor langere tijd open staat, dan ontvang je binnen 10 werkdagen een reactie.

Kennismaking

Ben je geselecteerd? Dan maken wij graag kennis met je! Je wordt per e-mail of telefonisch uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een contract

Als de keuze op jou is gevallen, verwelkomen wij je graag als nieuwe collega! Je ontvangt z.s.m. je contract. Hiervoor heb je vaak nog een gesprek met de betreffende manager of planner.

Nieuwe baan

Gefeliciteerd! Je hebt de nieuwe baan en kunt bij ons beginnen! Wij kijken uit naar de samenwerking!

helpt je graag verder

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuishoudelijke Hulp
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBredevoort, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijverian.nl/vacatures/huishoudelijke-ondersteuners-ook-als-bijbaan-of-vakantiekracht-in-bredevoort-gemeente-aalten-in-overleg-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.