Medewerker Nachtzorg Vrienden van Estinea 07-12-2023

  1. Vacatures Alten
  2. Medewerker Nachtzorg Vrienden van Estinea 07-12-2023

Werken in Altena

 

Introductie vacature 

Zoek jij betekenisvol werk dat handig met thuis te combineren is, bijvoorbeeld als je schoolgaande kinderen hebt? Kom werken als medewerker nachtzorg in Aalten! De onregelmatigheidstoeslag die bij deze functie hoort, is een fijne extra.

De functie

Jij bent er voor cliënten in de nacht. Vanuit locatie Slaadreef 41 in Aalten 'bewaak' je samen met je collega's cliënten met met behulp van uitluisterapparatuur en aanvullende domotica. Deze mensen wonen in verschillende woningen op Slaadreef. Zij hebben complexe zorgvragen en behoefte aan intensieve begeleiding. Jij houdt toezicht op hun welbevinden, zodat ze ook in de nacht goede zorg krijgen. Je reageert op zorgoproepen en zorgalarmeringen en handelt alle zorgvragen deskundig af.

Ook verleen je op afroep ambulante zorg in de regio. Hierbij ga je zelfstandig met een auto van Estinea op pad.

Je werktijden liggen tussen 22:45 uur en 07:00 uur. Je werkt gemiddeld 4 á 5 nachten per maand. Tijdens een dienst ben je er samen met twee andere collega's verantwoordelijk voor dat cliënten een veilige en gezonde nachtrust hebben.

Video
Wil je alvast een indruk van het werken in de nacht? Bekijk dan deze video met collega : https://bit.ly/3RaLw1t (kopieer de link en plak 'm in je browser).

Waar kom je te werken?

Je maakt deel uit van team Nachtzorg dat op locatie Slaadreef 41 in Aalten werkt. Vanuit vanuit daar verleen je ook ambulante zorg in de regio Aalten.

Jouw inbreng

Jij denkt in mogelijkheden. Je hebt oprechte aandacht voor de cliënten, kunt zelfstandig werken en durft zelfstandig beslissingen te nemen.
- Je hebt een diploma MMZ niveau 4, of diploma verpleegkunde of vergelijkbare zorgopleiding afgerond waarin somatische en agogische zorg gegarandeerd wordt.
- Je bent bereid om aanvullende cursussen te volgen;
- Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega's aan te spreken op hun verantwoordelijkheden;
- Je staat er, ook op momenten dat het spannend wordt.

Ons aanbod

  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd van gemiddeld 12 uur per week. Werk je al bij Estinea? Dan zet je je huidige dienstverband voort.
  • Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de €2617 en de €3535 bruto per maand (schaal 40 van de CAO Gehandicaptenzorg) op basis van 36 uur per week.
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld (8%).
  • Je kunt fiscaal voordelig een fiets, mobiele telefoon of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en bewegen. Denk aan de aanschaf van wandel- of hardloopschoenen.
  • Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen, zoals een cursus stoppen met roken.
  • Je krijgt veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en breder in te zetten via scholing of een aanvullende rol zoals leercoach autisme of participatiecoach.
  • Je kunt de talenten die je naast je werk hebt inzetten bij Estinea en/of gebruik maken van de talenten van een collega. Denk aan het geven of volgen van leefstijlcoaching of mindfulness.
  • Je kunt meerdere keren per jaar meedoen aan leuke activiteiten die onze actieve personeelsvereniging organiseert, zoals het drukbezochte personeelsfeest!

Pak je kans

Ben je enthousiast geworden over deze vacature bij Estinea? En breng jij mee wat wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en cv.

Neem dan contact op met de personeelsadministratie van Estinea via het telefoonnummer: .

Dan kan je contact opnemen met personeelsadviseur Frits Pietersen via het telefoonnummer .

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2617 – 2617
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAalten, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://estinea.nl/werken-bij/vacatures/ik-zoek-een-baan/vacature-nachtzorg-aalten-130.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie altenaactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Altena en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.